Un fotbalist englez a sărit în tribună să bată un suporter al propriei echipe

Federaţia engleză de fotbal (FA) a deschis o anchetă pentru incidentul provocat de Eric Dier (Tottenham), care a urcat în tribune pentru a se răfui cu un suporter, miercuri, la un meci din Cupa Angliei, relatează EFE.
Înregistrări video îl arată pe Dier, care a marcat un gol la loviturile de departajare din meciul pierdut cu Norwich City (2-3) în optimile de finală ale Cupei Angliei, cum urcă în tribună şi caută o persoană, care i-ar fi jignit fratele său mai mic şi familia, înainte de a fi reţinut de agenţii de securitate.
La conferinţa de presă de după meci, antrenorul Jose Mourinho (Tottenham) a susţinut că Dier a fost insultat de o persoană, în zona în care se afla familia lui: ”Cred că Eric a făcut ceva ce un jucător profesionist nu poate face, dar repet, probabil că oricare dintre noi ar fi făcut la fel. Dacă clubul îl va sancţiona nu voi fi de acord, dar el a greşit”.

Echipa Tottenham Hotspur, antrenată de portugbezul Jose Mourinho, a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Angliei la fotbal, fiind învinsă pe teren propriu, cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, de formaţia Norwich City, într-o partidă disputată miercuri seara.
La finalul timpului regulamentar de joc şi al prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1. Gazdele au deschis scorul prin Jan Vertonghen (13), însă Norwich a reuşit să restabilească egalitatea în repriza secundă, prin Josip Drmic (78).
Pentru Spurs au transformat Eric Dier şi Giovani Lo Celso, în timp ce pentru Norwich au înscris Adam Idah, Marco Stiepermann şi Todd Cantwell. Erik Lamela, Troy Parrott şi Gedson Fernandes au ratat de la londonezi, iar Kenny McLean de la ultima clasată în Premier League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *