A fost stabilita data derby-ului Juventus-Inter

Oficialii Serie A au facut urmatorul anunt: dupa mai multe modificari, programul meciurilor care se vor disputa la sfarsitul acestei saptamani a fost stabilit.

Partidele din etapa cu numarul 26, care nu au fost disputate weekendul trecut urmeaza sa se joace la sfarsitul acestei saptamani. Se va disputa inclusiv derby-ul dintre Juventus si Inter, duminica incepand cu 21 :45, in direct la Telekom Sport.

Programul meciurilor din Serie A:

Duminică, 8 martie
Parma – SPAL 13:30
Milan – Genoa 16:00
Sampdoria – Verona 16:00
Udinese – Fiorentina 19:00
Juventus – Inter 21:45

Luni, 9 martie
Sassuolo – Brescia 19:30

Echipele de fotbal care au jucat deja in etapa 26 vor sta la final de saptamana urmand ca etapa care era programata pentru acest weekend sa se joace peste o saptamana. Ca Serie A sa se poata incheia la data stabilita in prealabil, 24 mai, liga italiana va introduce o etapa intermediara stabilita pentru perioada 12-14 mai.

In plus, Guvernul italian a decis miercuri ca toate evenimentele sportive programate care au loc in Italia pana in data de 3 aprilie sa se desfasoare fara spectatori. Conform unui decret emis de autoritati, in toate regiunile din Italia, chiar si in cele care inca nu au fost afectate de epidemia cu coronavirus, evenimentele sportive sa se desfasoare cu portile inchise. Potrivit Football Italia, cluburile sportive au obligatia de a efectua in mod regulat teste pentru a se asigura de faptul ca niciun angajat nu este afectat de Covid-19. Italia este cea mai afectata tara de coronavirus, s-au inregistrat peste 2500 de cazuri de infectare si peste 100 de decese.

Te-ar putea interesa:  Zlatan vrea să rămână la AC Milan

Pentru a nu risca nimic, Comitetul Regional al Ligii din Lombardia a decis initial amanarea mai multor meciuri. Daca initial era vorba despre 42 de partide, intre timp numarul acestora a ajuns la 89 din cele 502 programate in total.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *