Selecționerul Naționalei de Fotbal a României, mesaj dupa calificarea in optimi

Intr-un mesaj publicat de site-ul Federatiei Romane de Fotbal, selecţionerul echipei nationale de fotbal a României, Edward Iordănescu, afirma ca, dupa bucuria calificarii in optimi, sarbatorita de jucatori si componentii staff-ului tehnice, urmeaza intoarcerea la munca.

Antrenorul tricolorilor atrage atentia ca urmeaza un meci greu: Romania va infrunta Olanda pe 2 iulie. Dupa fiesta de miercuri seara, in urma egalului cu Slovacia si a calificarii in optimi, tricolorii revin la munca. “Asa cum eu și jucătorii suntem mândri și vom rămâne mândri totdeauna de românii care ne susțin, devenind un exemplu inegalabil la EURO 2024, eu și românii trebuie să fim mândri de jucătorii noștri. Și suntem! Cuvintele sunt prea puține pentru felicitările și recunoștința mea față de efortul și sacrificiile lor. Ne-au ajutat să ajungem aici principiile și valorile noastre, așadar de azi trebuie să revenim la ele! Ne-am bucurat o seară, ne întoarcem smeriți la muncă! Pentru că ne așteaptă un duel fantastic de greu. O știm toți. Dar la fel de bine știm toți că un lucru îl facem mereu: dăm totul!” – afirma Iordanescu.

Te-ar putea interesa:  Tite nu mai este antrenorul Braziliei

A fost sărbătoare tricoloră in Frankfurt!

Potrivit site-ului FRF, cornerul României a fost atracția principală în Fan Zone-ul din Frankfurt. Mii de suporteri ai României au trecut prin cornerul dedicat fanilor tricolori, amplasat în Fan Zone-ul din Frankfurt, oraș unde naționala noastră a obținut calificarea în optimile de finală de la EURO 2024 după 1-1 cu Slovacia.

“Fanii români au impresionat încă o dată la Campionatul European, de data asta prin prezența avută la Frankfurt, oraș unde România a jucat ultimul meci din faza grupelor, 1-1 contra Slovaciei, rezultat care le-a și asigurat tricolorilor prezența în „optimi” și primul loc în Grupa E!” – relateaza FRF.

Marcela

FOTO: site-ul FRF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *