Rafael Nadal a dezvaluit apropiatilor cand se va retrage din tenis

Rafael Nadal dezvaluit retragere

Rafael Nadal a dezvaluit apropiatilor sai cand se va retrage din tenis, oferind informatii cu privire la planurile sale de viitor.

Find unul dintre cei mai apreciati jucatori de tenis din lume, Rafael Nadal are 17 turnee de Grand Slam castigate, avand doar cu trei turnee mai putin decat rivalul sau, Roger Federer.

La cei 32 de ani ai sai,  jucatorul este hotarat sa castige in continuare turnee, gandul sau fiind departe de retragere. Unchiul sau, Toni Nadal, care a jucat un rol important in cariera de tenisman a nepotului sau si i-a fost alaturi in cele mai importante momente din cariera sa, a declarat:  „In primul rand, e vorba de a arata tuturor ca esti capabil sa castigi lucruri mari din nou. Sa castigi e ceva ce iti place, iar oportunitatea de a castiga turnee mari, precum Monte Carlo, Roland Garros, Wimbledon sau US Open, il motiveaza pe Rafa”.

Cu privire la momentul in care nepotul sau se va retrage din tenis, Toni Nadal a apus: „Totul in viata are un termen. Cand Rafa va consemna ca e momentul, va parasi circuitul. Din ce stiu, el isi doreste sa mai continue in circuit pret de cativa ani. Si daca e sanatos, va face asta”.

Te-ar putea interesa:  Bianca Andreescu, în semifinale la US Open

Cu o cariera impresionanta in spate, anul 2018 a fost foarte bun pentru Rafael Nadal, castigand 5 din cele 9 turnee disputate. Astfel, a ajuns sa castige 80 de titluri importante in intreaga sa cariera, fiind unul dintre cei mai buni jucatori de tenis din istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *