Campionatul National de Box, gazduit inca o data de comuna Tomesti

Dinu
By Dinu noiembrie 27, 2018 18:12

Campionatul National de Box, gazduit inca o data de comuna Tomesti

Federatia Romana de Box alege din nou comuna ieseana Tomesti pentru a gazdui Campionatul de Box, desfasurat intre 26-29 noiembrie.

Sala de sport a comunei iesene este inca o data gadza a Campionatului National de Box, care este in opinia directorului executiv al Primariei, Liviu Ciulei, „cea mai mare competitie a boxului romanesc”. Acesta invita tomestenii si iesenii sa fie alaturi pentru a vedea „un spectacol de mare amploare”.

Valentin Vranceanu, antrenorul federal, spera ca boxerii titulari la lotul national vor avea o buna comportare si cu ocazia acestei editii a Campionatului National de Box. In opinia sa „sunt patru-cinci sportivi care sunt la o valoare ridicata si la nivel european si de la care asteptam niste rezultate la Campionatele Europene si Campionatele Mondiale.”

Valentin Vranceanu este de parere ca boxul romanesc are de intampinat un an foarte greu. Acesta considera ca „greul cade pe cativa sportivi care speram sa ne aduca rezultate foarte bune în elita boxului mondial”. De asemenea, acesta a spus ca este aleasa comuna ieseana pentru a gazdui un eveniment de asemenea amploare, datorita faptului ca judetul Iasi este „in general, un leagan al boxului”.

Te-ar putea interesa:  Anglia s-a calificat în finala Cupei Mondiale la rugby

La aceasta competitie sunt inscrisi peste 80 de sportivi, boxeri de la aproximativ 45 de cluburi din Romania. Printre acestia se numara Mihai Nistor, Robert Jitaru, Andrei Aradoaie si Pita Marian, printre altii.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Dinu
By Dinu noiembrie 27, 2018 18:12
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<