Mohamed Salah, testat pozitiv pentru Covid-19

O nouă veste proastă pentru managerul Jurgen Klopp. Atacantul egipten al celor de la Liverpool, Mohamed Salah, a fost depistat pozitiv pentru Covid-19 în timp ce se afla la echipa sa Națională. Potrivit Federației Egiptene de Fotbal, Mohamed Salah, în vârstă de 28 de ani, a fost testat pozotiv de Covid-19 însă nu prezintă simtomele bolii. Oficialii egipteni au adăugat că alți membri ai echipei Naționale de fotbal care au fost testatți au avut rezultate negative.

Probleme mari pentru Liverpool

Egiptul joacă împotriva statului Togo în Cupa Africii pe națiuni sâmbătă, la Cairo, și se va deplasa în Togo pentru meciul retur de marți.

Mohamed Salah se va autoizola și potrivit presei britanice va pierde următoarele două meciuri ale campioanei Angliei, FC Liverpool. Cormoranii urmează să joace în campionat înpotriva celor de la Leicester, pe Anfield, pe 21 noiembrie, și apoi dispută tot pe Anfield meciul împotriva italienilor de la Atalanta Bergamo, în grupele Ligii Campionilor , pe 25 noiembrie. Mohamed Salah are un start excelent de sezon, cu opt goluri înscrise în opt meciuri jucate. Ultimul gol înscris a fost duminica trecută împotriva celor de la Manchester City, pe stadionul Etihad, din lovitură de la 11 metri în meciul terminat la egalitate, 1-1.

Te-ar putea interesa:  Jurgen Klopp, premiat de orașul Liverpool

Absența lui Salah se adaugă altor probleme cauzate de accidentări în lotul campionilor Angliei. Ultimul pe lista accidentaților este fundașul central Joe Gomez, care va absenta câteva luni după ce a fost operat la un genunchi. De asemenea, Jurgen Klopp nu poate conta deocamdată nici pe Virgil Van Dijk, pe Trent Alexander Arnold, Fabinho, Alex Oxlade Chamberlaine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *