Meciul România-Norvegia a fost ANULAT de UEFA

Partida echipei naţionale de fotbal a României cu selecţionata Norvegiei, programată duminică seara pe Arena Naţională din Capitală, în Liga Naţiunilor, a fost anulată de UEFA după ce formaţia oaspete nu a putut face deplasarea în urma unui caz de coronavirus, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Norvegienii, blocați pe aeroport

Autorităţile din Norvegia au decis, sâmbătă, să nu permită ieşirea din ţară a echipei naţionale de fotbal, care trebuia să vină la Bucureşti, pentru meciul cu România, din Liga Naţiunilor, din cauza situaţiei legate de pandemia COVID-19, a anunţat federaţia de la Oslo, citată de site-ul FRF.

Zborul de sâmbătă al norvegienilor a fost anulat, iar delegaţia rămâne în ţară şi aşteaptă o nouă evaluare a situaţiei din partea autorităţilor, fiind în contact permanent şi cu UEFA.

În aceste condiţii, conferinţa de presă şi antrenamentul oficial ale Norvegiei, programate sâmbătă, la Arena Naţionala din Bucureşti, se anulează. Antrenamentul oficial al nordicilor era programat de la ora 18:45, iar conferinţa de presă de la ora 20:00.

Te-ar putea interesa:  Blatter recunoaște că a greșit acordând Qatarului Cupa Mondială

Căpitanul echipei, cu Covid

Un component al echipei naţionale a Norvegiei a fost testat pozitiv la COVID-19 înaintea meciului cu România, a anunţat, vineri, Federaţia norvegiană de fotbal pe site-ul său oficial (NFF). Ulterior forul scandinav a precizat că este vorba de Omar Elabdellaoui.

Norvegia a decis să anuleze meciul amical Israelul, programat miercuri, după ce un jucător israelian a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Mirel Rădoi, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu ar avea nimic împotrivă dacă meciul cu Norvegia, din cadrul Ligii Naţiunilor, ar fi reprogramat din cauza situaţiei create la Oslo, unde lotul naţionalei ţării nordice nu a primit acceptul de a pleca din cauza situaţiei create de pandemia de COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *