Meci de box de senzatie intre Tyson Fury si Deontay Wilder

Deontay Wilder si Tyson Fury meci de box

Tyson Fury si Deontay Wilder au surprins printr-un meci de exceptie, la Staples Center in Los Angeles, oferind o partida de box incheiata cu un scor surprinzator.

Meciul de categorie grea dintre cei doi a fost presarat cu lovituri grele, eschive si reactii pe masura de ambele parti. Meciul a fost dominat de britanic, desi americanul l-a trimis pe acesta de doua ori la podea.

Jurizarea meciului a fost diferita de arbitri, astfel incat un arbitru l-a considerat castigator pe Tyson Fury cu scorul de 115-111, iar altul i-a dat victoria britanicului cu scorul 115-110. Al treilea arbitru a considerat meciul remiza, cu scorul de 113-113.

Cum a evoluat meciul dintre Tyson Fury si Deontay Wilder

In mult asteptatul meci, Wilder a dominat primele reprize, insa nu pentru mult timp, pentru ca Fury sa treaca in avantaj. In repriza a 9-a insa Fury este trimis la podea, dar se ridica imediat, pentru ca inainte de ultima repriza meciul sa fie condus de britanicul in varsta de 30 de ani.

Te-ar putea interesa:  Încă două medalii de aur la Campionatele Europene de nataţie

Wilder nu se lasa mai prejos si ii trimite din nou la podea pe Fury, iar acesta din urma s-a ridicat atunci cand numaratoarea a ajuns la noua.

Fiecare dintre cei doi jucatori se considera castigator. Astfel, Fury a declarat dupa meci: „Chiar daca am fost de doua ori la podea, eu cred ca am castigat, am aratat ca sunt un campion adevarat, un luptator adevarat, un mare profesionist, nimeni de talia mea nu se misca la fel ca mine”.

”Dupa doua knock-down-uri, eu cred ca meritam sa castig, cred ca am castigat pentru ca am controlat lupta, am fost mai activ decat el”, a declarat Wilder.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *