Marc Marquez – provocarea celei de-a saptea victorie consecutiva

Inainte de mutarea motomondialului in Europa, ultimul popas va fi in acest week-end la Austin, Texas, pe circuit of the Americas, sau mai simplu, COTA. Incalzirea pentru MotoGP urmeaza sa fie asigurata de catre competitia nationala MotoAmerica, la cea de-a doua etapa din acest sezon. In ceea ce priveste previziunile, am putea spune ca acestea depind de ce sanse urmeaza sa le dea Marquez rivalilor sai.

Pentru moment, putem afirma faptul ca, clasa MotoGP urmeaza traseul ce a fost anticipat inca din presezon, anul a debutat cu o victorie asteptata pentru Andrea Dovizioso si Ducati, adica cu un succes debordant pentru Argentina in cazul lui Marquez, surpriza etapei trecute fiind Valentino Rossi care, spre final, a reusit sa il surprinda pe Doviziosso si sa ii ia locul secund pilotului Ducati.

Pentru locuri in prima jumatate a grilei mai lupta si LCR Honda impreuna cu Cal Crutchlow si Takaaki Nagakami sau Aleix Espargaro cu Aprilia respectiv reprezentantii KTM, unde supriza de debut de sezon este pilotul care s-a chinuit cel mai mult si cel mai mult in teste si anume Miguel Oliveira.

Te-ar putea interesa:  MotoGP Germania – Marquez, neinvins din 2010 la Sachsenring

Cursele, spre deosebire de traseele mai vechi, nu sunt tocmai cele mai spectaculoase, castig de cauza pe plan tehnic avand motocicletele care reusesc sa realizeze un compromis ideal intre top speed, iesirea/intrarea din viraje dar si comportamentul pe durata cursei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *