Calendarul prezentarilor 2021

Iata intalnirile pe care nu trebuie sa le ratezi in aecst sezon MotoGP.

Luna februarie rimeaza in general cu prezentari si 2021 nu se abate de la aceasta regula chiar daca unele din ele vor avea loc doar virtual din cauza crizei sanitare.

Esponsorama Racing este evenimentul care sparge gheata anul acesta la Andorra cu Enea Bastianini, Niccolo Antonelli, Andre Pires, Carlos Tatay si Xavi Cardelus, vineri, 5 februarie. Luca Marini (Sky Racing Team VR46) va fi prezent cu aceasta ocazie. Obiceiul ii revenea in general lui Ducati…Insa, de aceasta data, va trebui sa asteptam data de marti, 9 februarie, pentru a afla intreaga componenta a echipei oficiale, in care va evolua binomul Jack Miller (Ducati Team) – Francesco Bagnaia (Ducati Team) pana aici asociati la Pramac Racing.

Cat despre KTM, acesta va reuni trupele complete pe data de 12 februarie. Stim sigur ca Monster Energy Yamahaisi va introduce M1 2021 pe data de 15 februarie. Sky Racing Team VR46 iti va da intalnire pe data de 16 februarie, in timp ce Gresini Racing isi lanseaza sezoanele Moto2 si Moto3 a doua zi.

Te-ar putea interesa:  Moto GP: Grand Prix Thailanda anulat pentru al doilea an consecutiv

Echipa LCR Honda a ales datele de 19 si 20 februarie pentru intrarea in scena. Mizeaza pe Alex Marquez (LCR Honda Castrol) si pe Takaaki Nagakami (LCR Honda Idemitsu). Echipa Rapsol Honda va privilegia data de 22 februarie pentru prezentarea sa. Johann Marco (Pramac Racing) si Jorge Martin (Pramac Racing) vor aparea sub culorile noi incepand cu data de 25 februarie la orele 16.

Fanii vor asista mai apoi la intrarea in scena a lui Valentino Rossi (Petronas Yamaha SRT) si a lui Franco Morbidelli (Petronas Yamaha SRT)pe data de 1 martie incepand cu ora 10:30. Echipa Suzuki Ecstar isi va introduce noua GSX-RR pe data de 6 martie incepand cu ora 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *