Liverpool va juca pe Anfield meciurile de acasă

Emi
By Emi iunie 5, 2020 20:14

Liverpool va juca pe Anfield meciurile de acasă

Echipa Liverpool a fost autorizată să joace pe Anfield Road meciurile de acasă atunci când campionatul Angliei se va relua, peste mai puţin de două săptămâni, potrivit unul calendar al etapelor rămase, publicat vineri de Premier League.
Instanţele responsabile de securitatea pe stadioane luaseră în calcul desfăşurarea acestor partide pe teren neutru, pentru ca suporterii să nu se adune în jurul arenelor.
În comunicatul Premier League, meciul Liverpool – Crystal Palace, din etapa a 31-a, programat pe 24 iunie, nu este însoţit de asteriscul care să indice că locul de desfăşurare a partidei rămâne de stabilit.
În schimb, încă nu se ştie unde va avea loc derby-ul local Everton – Liverpool, pe 21 iunie. Meciul ar putea să nu se desfăşoare pe Goodison Park, care este la o distanţă de câteva sute de metri de Anfield.
Această întâlnire din etapa a 30-a, marcând revenirea lui Liverpool în competiţie, ar putea consemnarea câştigarea campionatului de către echipa lui Juergen Klopp, după o pauză de 30 de ani. Liverpool este lider cu un avans de 25 de puncte, când mai sunt nouă etape.
O decizie finală asupra locului de desfăşurare a acestui derby ar putea fi luată luni.
Gruparea de pe Anfield a asigurat într-un comunicat că „poartă deja discuţii pozitive cu consiliul municipal din Liverpool, poliţia din Merseyside, Spirit of Shankly (unul din principalele grupuri de suporteri – n. r.) clubul Everton şi Blue Union (grup de suporteri al lui Everton – n. r.). Ne-am angajat cu toţii să lucrăm împreună pentru a redemara sezonul în deplină securitate”.
Derby-ul Manchester City – Liverpool, de pe 2 iulie, chiar dacă riscă să nu mai aibă miză, este şi el printre meciurile ce s-ar putea juca pe teren neutru.
Derby-urile londoneze Tottenham – West Ham, pe 23 iunie, şi West Ham – Chelsea, de pe 1 iulie, au primit aprobarea Poliţiei Metropolitane din Londra pentru a se juca pe stadioanele prevăzute. Primarul capitalei Angliei, Sadiq Kahn, exprimase însă rezerve în privinţa acestui subiect.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi iunie 5, 2020 20:14
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<