FRF a luat decizii in privinta Cupei Romaniei

Va vorbim in cele ce urmeaza despre planurile FRF si LPF pentru acest final de sezon si cum intentioneaza sa rezolve cele mai importante dileme dinaceasta perioada. Pe langa ce se intampla cu Liga 1 si Liga 2, barajul pentru promovare in  Liga 1 si sezonul 2020-2021, FRF a decis cum urmeaza sa arate Cupa Romaniei in acest sezon. Cel mai probabil, finala Cupei Romaniei nu se va mai juca la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco ci stadionul urmeaza sa fie ales in functie de finaliste.

Iata care este planul FRF in ceea ce priveste Cupa Romniei :

  • semifinalele urmeaza sa ramana in dubla mansa. Asta deoarece FRF nu a renuntat la ideea de a disputa penultimul act in doua locuri si anume tur-retur.
  • Echipele calificate sunt FCSB, Dinamo, Poli Iasi si Sepsi. Tragerea la sorti urmeaza sa aiba loc la inceputul lunii iunie, inca nu se stie data exacta.
  • Gazda finalei Cupei este Craiova. Datorita faptului ca finala se va juca oricum fara spectatori din cauza pandemiei cu coronavirus, pentru a se reduce din costuri, dar si pentru a nu pune anumite echipe sa faca deplasari prea lungi, spre exemplu pe echipa Poli Iasi in cazul in care s-ar califica in finala, se ia in calcul mutarea locului de desfasurare. Se vorbeste despre stabilirea locului chiar inainte de finala, in functie de echipele calificate. Daca ultimul act ar urma sa aiba loc intre FCSB si Dinamo atunci cel mai probabil se va alege o arena din Bucuresti. Ceea ce inseamna ca nu ar mai fi necesara deplasarea intr-un alt oras, nu ar mai trebui sa se creeze o alta locatie.
  • Finala Cupei urmeaza sa se desfasoare fie la mijloc de saptamana, pe data de 15 iunie, fie in weekend-ul 18-19 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *