Liverpool a umilit-o pe Manchester United acasă, cu 5-0

Umilință fără precedent pe Old Trafford din Manchester, sub ochii lui Sir Alex Ferguson. Liverpool a surclasat-o cu 5-0 pe Manchester United chiar pe terenul adversarei sale, Old Trafford, duminică, în etapa a 9-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Egipteanul Mohamed Salah a marcat trei goluri pentru Liverpool, care a condus cu 4-0 la pauză. Celelalte goluri au fost opera lui Nabi Keita şi Diogo Jota. Echipa lui Juergen Klopp nu a mai înscris după ce gazdele au rămas cu un om mai puţin în minutul 60, când a fost eliminat Paul Pogba.

Poziţia antrenorului lui United, Ole Gunnar Solskjaer, este şi mai şubredă după acest eşec, în urma căruia echipa este pe poziţia a 7-a a clasamentului, la 8 puncte de liderul Chelsea şi la 7 puncte de Liverpool, ocupanta locului 2.

Antrenorul echipei de fotbal Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a respins ideea unei demisii după umilitoarea înfrângere suferită în faţa lui Liverpool (0-5), duminică, în „ziua cea mai neagră” pe care a traversat-o la cârma „diavolilor roşii”, informează AFP.

„Am avansat mult în calitate de grup pentru a abandona acum”, a comentat după meci tehnicianul norvegian.

„Nu este uşor să-ţi găseşti cuvintele după ziua cea mai neagră pe care am trăit-o de când sunt antrenorul acestor jucători”, a spus Solskjaer, vizibil marcat de această înfrângere în faţa rivalului istoric, care a condus cu 4-0 pe Old Trafford la pauză, situaţie nemaiîntâlnită.

„Nu am fost la înălţime individual şi ca echipă. Nu putem lăsa o echipă cum este Liverpool să aibă atâtea ocazii, dar din păcate asta am făcut”, a mai spus Solskjaer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *