Jurgen Klopp, în direct cu fanii Liverpool

Emi
By Emi mai 15, 2020 20:31

Jurgen Klopp, în direct cu fanii Liverpool

Antrenorul echipei engleze de fotbal Liverpool, germanul Juergen Klopp, le-a făcut o surpriză unor suporteri ai ”cormoranilor” aflaţi în izolare din cauza pandemiei de coronavirus, dar având şi alte patologii asociate, intrând în direct cu ei pe o platformă video online.
Klopp a vorbit cu trei suporteri cu care a intrat în contact pe platforma Zoom despre ceea ce a realizat până acum la echipă, amintind de primele sale zile ca antrenor.
”Când am început munca de tehnician, a trebuit să fac singur toată analiza, deci am lucrat din greu. Apoi, toată analiza a trebuit să o predau unui antrenor principal care mi-a zis: ‘Da, interesant!”’, le-a spus fanilor, antrenorul german, cu referire la perioada sa de debut în calitate de antrenor.
”Ceea este important este că arătaţi bine, sunteţi optimişti, aşa cum trebuie să fim cu toţii. Vom merge mai departe împreună, ne vom întoarce mai puternici. Asta înseamnă fotbalul, să împărtăşim momente minunate împreună”, a adăugat Klopp în discuţia cu cei trei.
Responsabilii Premier League au organizat mai multe reuniuni, în cursul acestei săptămâni, pentru a face lumină în privinţa planului de reluare a sezonului, transmiţând totodată protocolul de antrenament pentru jucători şi antrenori.
De asemenea, guvernul britanic a dat undă verde reluării campionatului în luna iunie. Următoarea etapă constă în convingerea jucătorilor că liga se va relua într-un mediu sigur, iar apoi antrenamentele colective vor putea fi reluate săptămâna viitoare.
Liverpool este lider în Premier League, cu un avans de 25 de puncte faţă de a doua clasată, când mai sunt nouă etape, însă toate competiţiile fotbalistice din Marea Britanie au fost suspendate din cauza pandemiei de Covid-19.
Premier League speră că sezonul se va încheia atunci când va fi posibil, dar Klopp nu este îngrijorat de ideea anulării stagiunii, chiar dacă aceasta ar face ca Liverpool să nu obţină titlul de campioană.
„Viaţa este o provocare constantă şi ne dăm seama de asta mai ales în acest moment, fiindcă nu ne-am mai confruntat niciodată cu o încercare cum este cea de acum”, a spus recent germanul.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi mai 15, 2020 20:31
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<