Harry Kane rămâne la Tottenham

Atacantul Harry Kane a anunţat miercuri că rămâne la Tottenham şi va fi „concentrat 100% să ajute echipa să aibă succes”, punând capăt speculaţiilor despre un transfer al său la Manchester City, informează Reuters.

„A fost incredibil să văd cum m-au primit duminică fanii lui Spurs şi să citesc unele din mesajele de susţinere pe care le-am primit în ultimele săptămâni”, a scris pe Twitter căpitanul naţionalei Angliei.

„Voi rămâne la Tottenham în această vară şi voi fi concentrat 100% să ajut echipa să aibă succes”, a adăugat el.

Kane a jucat din minutul 72 în meciul de campionat câştigat duminică de Tottenham cu 1-0 pe terenul lui Wolverhampton. Pentru vedeta lui Spurs a fost prima apariţie în acest sezon.

The Guardian a scris în această lună că Manchester City este dispus să plătească 150 de milioane de euro (127 de milioane de lire sterline) pentru Kane dacă Tottenham va da un semn că tranzacţia poate fi făcută.

Potrivit presei, atacantul vrea să plece pentru a juca la o echipă cu care să poată câştiga trofee.

Paris Saint-Germain a respins o ofertă de aproximativ 160 de milioane de euro a lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe, însă nu-l va reţine pe jucător dacă vrea să plece, a declarat miercuri directorul sportiv al vicecampioanei Franţei, Leonardo, citat de AFP.

Oferta lui Real Madrid „nu a fost suficientă”, iar PSG ar vrea să-l „păstreze” pe atacantul său.

Dacă Mbappe „vrea să plece, nu îl vom reţine, dar va pleca sau va rămâne respectând condiţiile noastre”, a spus Leonardo în legătură cu oferta lui Real pentru atacantul de 22 de ani, campion mondial cu naţionala Franţei.

„Dacă un jucător vrea să plece, va pleca, clubul, proiectul rămân mai presus de orice”, a spus oficialul lui PSG. „Noi am făcut totul” pentru a-l convinge să rămână, a adăugat el.

Potrivit fostului internaţional brazilian, această ofertă a lui Real, de „aproximativ” 160 de milioane de euro, a fost „o strategie, pentru a exista un refuz din partea noastră, astfel vor spune că au încercat totul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *