”Groparul” lui Liverpool a semnat cu Newcastle

Germanul Loris Karius, fostul portar al echipei FC Liverpool, a semnat un contract pe durată scurtă cu Newcastle United, pentru a acoperi absenţele lui Nick Pope şi Karl Darlow, ambii accidentaţi, a anunţat luni clubul din prima ligă engleză de fotbal, citat de AFP.

Karius, în vârstă de 29 de ani, liber după despărţirea de Liverpool, în luna iunie, a încheiat un acord pe trei luni cu „coţofenele”, valabil până în ianuarie 2023, cu posibilitatea prelungirii acestuia până la finalul sezonului.

„Este un portar foarte bun, cu experienţă în Premier League şi la nivel european, care va aduce concurenţă şi susţinere în această fază importantă a sezonului”, a declarat antrenorul lui Newcastle, Eddie Howe.

Devenit „celebru” după prestaţia sa catastrofală din finala Ligii Campionilor 2018, pierdută în faţa formaţiei Real Madrid (1-3), Karius s-a transformat ulterior din portarul numărul 1 al lui Liverpool într-un jucător indezirabil pe Anfield.

El a fost împrumutat în ultimele sezoane la Beşiktaş Istanbul şi Union Berlin.

Te-ar putea interesa: 

După şase etape de campionat, Newcastle ocupă locul 11 în Premier League, cu 7 puncte şi o singură victorie de la debutul sezonului.

Meciul programat joi seara în grupele Europa League, Arsenal Londra – PSV Eindhoven, a fost amânat din cauza lipsei personalului de securitate pentru desfăşurarea în bune condiţii a partidei, a anunţat UEFA, scrie Reuters.

„Amânarea partidei este necesară în contextul în care majoritatea agenţilor de ordine sunt angrenaţi în asigurarea bunei desfăşurări a ceremoniilor de înmormântare a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Vom anunţa în perioada imediat următoare când se va disputa partida dintre Arsenal şi PSV Eindhoven”, a indicat UEFA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *