Galeria FCSB are 8200 de bilete pentru derby-ul cu Dinamo

Suporterii ros-albastrilor au reusit sa treaca peste semi-esecul cu cea mai recent promovata din Liga 1 si isi doresc sa vina intr-un numar cat mai mare la derby-ul cu Dinamo pentru a-si sustine echipa. Meciul este programat la sfarsit de saptamana, pe Arena Nationala unde FCSB va fi oaspete.

Fanii au primit 8200 de bilete, care au fost imediat puse la vanzare. Fanii de la Peluza de Nord au decis sa revina alaturi de favoritii lor pentru acest meci, chiar aca pentru moment nu vor arbora steagul factiunii. Interes exista totusi din moment ce s-au vandut deja in jur de 2000 de bilete.

Dinamo-FCSB, meci programat in cadrul etapei 25 a Ligii 1 pentru duminica 16 februarie incepand cu ora 20:00 pe Arena Nationala va fi transmis in direct la Digi Sport 1. Fazele importante si golurile urmeaza sa fie transmise in timp real pe site.

Peluza de Nord urmeaza sa respecte alegerea fiecarui membru al peluzei, indiferent de directia urmata. Peluza de Nord isi doreste sa fie un grup unit si, din respect pentru toti cei care au fost sau sunt alaturi de ei, se considera ca, pentru moment, cea mai corecta decizie posibila este ca steagul Peluza de Nord sa nu apara pe niciun stadion.

Te-ar putea interesa:  Cine are mai multe sanse sa castige meciul FC Dinamo - FCSB?

Mustata a reusit sa convinga un numar mare de fani sa i se alature mai apoi a comunicat celor din conducere ca vor toate cele 8200 de bilete oferite oaspetilor. Liderul peluzei a  anuntat ca peluza urmeaza sa fie plina, in special pentru faptul ca pretul unui bilet este de 15 lei.

Programul caselor de bilete de pe Bulevardul Basarabia este urmatorul:

MARTI – SAMBATA – 12:00 – 18:00
DUMINICA – 10:00 – 20:00”, se arata intr-un comunicat postat de catre cei de la FCSB pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *