Federer, data reintoarcerii sale este cunoscuta

Absent de pe terenul de tenis de aproape un an, Roger Federer va reveni in forta cu ocazia turneului de la Doha, care va avea loc in luna martie a acestui an.

Federer s-a gandit mult si a decis sa revina odata cu turneul de la Doha. Cine a spus ca nu mai sunt sanse sa il revedem pe Federer pe terenul de tenis? Trebuia doar sa avem putina rabdare pentru a afla momentul pe care jucatorul l-a ales pentru a se reintoarce. Jucatorul elvetian a trecut prin doua operatii la genunchiul drept in ultimele cinci luni. Urmeaza sa participe la competitia organizata la Rotterdam, la inceput de martie si mai apoi la turneul de la Doha. Se pare ca nu va participa la Australian Open care va avea loc in februarie. Dupa un an de absenta, jucatorul a declarat ca are ceva emotii, nu stie cum se va descurca dupa operatia suferita la genunchi.

Dubai dupa Doha?

Te-ar putea interesa:  Simona Halep, în semifinale la Praga

In mod paradoxal, Richard Krajicek, directorul irlandez al turneului de la Rotterdam si fostul adversar al lui Federer pe terenul de tenis este cel care a anuntat miercuri ca fostul numarul 1 mondial a ales Doha pentru marea reintoarcere deoarece nu a mai participat la aceasta competitie inca din 2012. Aflat actualmente la Dubai, unde profita de casa sa de vacanta pentru a-si pregati marea revenire, Federer abia asteapta sa reintre in competitie. Cu toate acestea, numarul cinci in ierarhia actuala ar putea sa se reintoarca rapid la Dubai. Dupa Doha, Roger Federer ar putea participa la ATP 500, o competitie extrem de populara in Emiratele Arabe Unite si programata pentru perioada 15-20 martie. Incetul cu incetul, calendarul jucatorului elvetian se deseneaza. Ramane de vazut cum se va descura propriu-zis odata ajuns pe teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *