FCSB-CFR Cluj, un derby dezamagitor

Derby-ul FCSB-CFR Cluj din cadrul etapei a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1 a fost unul anost, plictisitor si dezamagitor pentru multi, s-a incheiat cu scorul de 0-0. Ocaziile mari de gol au lipsit cu desavarsire de la ambele porti, gazdele pot sa acuze neacordarea de penalty atunci cand Arklauskis l-a lovit pe Planic cu pumnul in cap. FCSB ar fi putut obtine o victorie la ultima faza a jocului, in momentul in care lovitura de cap a lui Cristea a lovit bara transversala. Ardelenii reusesc sa ramana astfel lideri in clasament, cu un total de 21 de puncte insa pot fi egalati de echipa FC Viitorul care joaca azi impotriva echipei Poli Iasi.

Ros-albastrii urca pana pe locul 9 in clasament si se afla in fata rivalilor de la Dinamo.

Care au fost echipele de start FCSB-CFR Cluj ?

FCSB (4-3-3): Cristian Balgradean, Valentin Cretu, Bogdan Planic, Iulian Lucian Cristea, Pantiru Ionut Constantin, Mihai Pintili, Ovidiu Popescu, Razvan Oaida, Adi Popa, Juvhel Tsoumou, Florinel Coman.

Te-ar putea interesa:  Astra a strălucit cu 3-1 acasă la FCSB

Rezerve: Toma Niga, Bozidar Chorbadzhiyski, Cristian Manea, Olimpiu Vasile Morutan, Ionut Vina, Harlem-Eddy Gnohere, Florin Tanase.

CFR Cluj (4-3-3): Giedrius Arlauskis, Andrei Peteleu, Kevin Boli, Paulo Vinicius, Camora, Catalin Itu, Emmanuel Culio, Ovidiu Hoban, Billel Omrani, Ciprian Deac, Valentin Costache.

Rezerve: Jesus, Alexandru Pașcanu, Mateo Susic, Mihai Catalin Bordeianu, Luis Aurelio, Catalin Golofca, Mario Rondon.

Dan Petrescu nu se afla la meci insa jucatorii nu par descurajati, joaca dupa chipul si asemanarea sa. Jucatorii isi respecta zonele de teren, sunt bine organizati. Si FCSB a avut in cadrul acestui meci suficienti jucatori buni incat sa puna in dificultate echipa lui Petrescu insa acest lucru nu s-a intamplat. A avut parte doar de jumatati de ocazii si de suturi din careu si de la distanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *