Dinamo continuă să aducă jucători

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că va aduce alţi 3-4 jucători la echipă în speranţa că jocul formaţiei sale se va regla până în pauza de iarnă când va lua unele decizii privind lotul.

„Legat de meciul de mâine (cu Gaz Metan Mediaş, n. red.), nu mai vreau să vorbesc despre importanţa lui, pentru că în situaţia noastră orice meci, orice punct sau puncte acumulate sunt binevenite şi avem nevoie ca de aer de ele. Am avut aproape 10 zile la dispoziţie să lucrez cu piesele mele, să le cunosc mai bine, Am avut şi un meci amical şi mi-am făcut o părere şi o imagine legat de ceea ce avem, de ceea ce putem să aducem în perioada aceasta. Astăzi Michel Espinosa va semna, este la club acum. Cine confirmă rămâne, cine nu, pleacă. Nu pot să spun de câţi jucători mai am nevoie, dar în perioada următoare cred că vor fi trei-patru. Nu vreau să aduc ca să avem concurenţă aiurea”, a declarat Rednic.

Te-ar putea interesa:  Nicolae Dică, contract de un an si jumatate pentru a antrena FC Voluntari

Tehnicianul a spus că a avut o discuţie cu conducerea clubului privind viitorul echipei, de care este mulţumit, precizând că în acest moment este preocupat de următoarea partidă din Liga I, cu Gaz Metan Mediaş: „Am avut o discuţie cu conducerea legat de situaţia financiară şi lucrurile sunt OK în momentul de faţă, dar important este ce facem noi că echipă. La meciul de la Mediaş ne dorim să luăm puncte, un punct, pentru că este o echipă care de când a schimbat antrenorul are o altă faţă. Sunt trei puncte în joc şi vrem să le luăm, apoi mai vin jucători, revin şi unii accidentaţi. După meciul cu UTA nu mai sunt îngrijorat, pentru că am avut atitudine, am încredere că o vom putea scoate până în iarnă şi apoi vom vedea ce vom face”.

Rednic s-a declarat îngrijorat de numărul mare de îmbolnăviri de Covid-19 din România, precizând că aproximativ trei sferturi dintre jucătorii săi sunt vaccinaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *