Cristiano Ronaldo inaugurează platforma online ”Zuju GP”

Magnatul singaporez Peter Lim, patronul clubului spaniol Valencia, şi starul portughez Cristiano Ronaldo (Manchester United) vor inaugura, joi, platforma online ”Zuju GP”, strâns legată de lumea fotbalului, transmite EFE.

Lim şi Ronaldo nu au formalizat proiectul printr-un document scris, fiind suficientă deocamdată o tradiţională strângere de mână între cei doi parteneri.

Atacantul lui Manchester United a făcut apel la milioanele săi de urmăritori pe reţelele de socializare să acceseze ”Zuju GP” şi să se bucure de tot ce poate oferi noua platformă.

”Niciodată nu veţi mai vedea fotbalul la fel”, a fost mesajul transmis de administratorii platformei, care nu au dezvăluit alte detalii cu excepţia faptului că înregistrarea se poate face prin email.

Nu este prima afacere dintre Lim şi Ronaldo. În 2015, magnatul singaporez a cumpărat 50% din drepturile de imagine ale vedetei portugheze prin intermediul companiei Mint Media, când portughezul juca atunci la Real Madrid.

Atacantul Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care marchează zece hat-trick-uri pentru echipa naţională, după ce a înscris o triplă pentru Portugalia în meciul de marţi, câştigat cu 5-0 în faţa Luxemburgului, în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2022, notează Reuters.

Te-ar putea interesa:  O legendă a Campioanei Europei este la București

Ronaldo a ajuns acum la 115 goluri pentru naţionala Portugaliei, în 182 de selecţii, ducând mai departe recordul mondial al cărui deţinător este.

Acesta a fost al 58-lea hat-trick din cariera atacantului care joacă acum la Manchester United.

Portugalia ocupă locul al doilea în grupă, cu 16 puncte, la o singură lungime de Serbia, dar având un meci mai puţin. În noiembrie, lusitanii vor juca două partide, cu Irlanda (deplasare) şi derby-ul cu Serbia (acasă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *