Dică a plecat de la FCSB

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, marţi, că a reziliat pe cale amiabilă contractele cu tehnicianul Nicolae Dică şi antrenorii secunzi Viorel Tănase şi George Cotigă.

„Mulţumim, Nicolae Dică! FCSB şi Nicolae Dică au reziliat marţi, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an. Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale şi cu antrenorii secunzi Viorel Tănase şi George Cotigă. Nicolae Dică a pregătit echipa noastră în 23 de partide oficiale în acest sezon (12 în Superliga, una în Cupa României Betano şi 10 în preliminariile şi grupele UEFA Europa Conference League), în care a obţinut 9 victorii, 7 rezultate de egalitate şi a pierdut de alte 7 ori. Acesta a reuşit să califice echipa în grupele unei competiţii europene după o pauză de cinci ani, tot el fiind la conducerea FCSB şi în sezonul 2017-2018, când roş-albaştrii au ajuns până în primăvara europeană. Clubul nostru le mulţumeşte lui Nicolae Dică şi colaboratorilor săi şi le urează mult succes în continuare!”, au anunţat reprezentanţii FCSB pe pagina oficială de Facebook.

Te-ar putea interesa:  Un membru al staff-ului Naționalei, depistat cu Covid-19 în Islanda

Antrenorul Nicolae Dică şi-a anunţat, marţi, colaboratorii şi jucătorii, că va demisiona de la conducerea băncii tehnice a echipei de fotbal FCSB, au declarat, pentru AGERPRES, surse din cadrul grupării bucureştene.

După eşecul de luni seara, cu Universitatea Cluj, scor 1-2, Nicolae Dică a fost criticat de patronul FCSB, Gigi Becali, care a spus că nu intenţionează să-l demită, dar aşteaptă ca tehnicianul să renunţe la funcţie.

FCSB ocupă în acest moment locul 7 în clasamentul Superligii, cu 20 de puncte, acumulate în 14 jocuri, având două meciuri amânate datorită prezenţei în Europa Conference League.

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, marţi, că regretă că nu îl poate numi la conducerea băncii tehnice pe Marius Croitoru, care a preluat formaţia FC Argeş, şi că va negocia cu Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă după plecarea lui Nicolae Dică.

Fostul fotbalist Nicolae Dică (42 de ani), care s-a făcut remarcat la Steaua ca jucător, se afla la cel de-al doilea său mandat ca antrenor la FCSB, el pregătind echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.

Te-ar putea interesa:  Dinamo continuă să aducă jucători

Dică a preluat echipa de fotbal FCSB la finalul lunii iulie, când l-a înlocuit la conducerea tehnică a echipei roş-albastre pe Anton Petrea, reuşind calificarea în grupele Europa Conference League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *