Cu cine va juca Dan Petrescu in derby-ul cu FCSB

CFR Cluj a reusit sa castige titlul cu o etapa inainte de sfarsitul sezonului 2018-2019 dupa ce s-a impus pe teren propriu in fata echipei Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 iar Dan Petrescu a decis sa isi trimita jucatorii in vacanta, chiar inaintea duelului cu FCSB.

Drept urmare, vedetele CFR Cluj au intrat in vacanta inainte de derby-ul cu FCSB. Cativa fotbalisti de baza nu se vor deplasa la Bucuresti pentru aceasta partida care va avea loc duminica 19 mai incepand cu orele 20.30 pe Arena Nationala. Imediat dupa petrecerea organizata de catre CFR Cluj, la sfarsitul meciului cu Universitatea Craiova, Dan Petrescu a luat decizia de a lasa cativa jucatori de baza sa plece putin mai devreme in vacanta. Este vorba despre George Tucudean, Emmanuel Culio, Mario Camora, Paulo Vinicius, Ciprian Deac si Mihai Bordeianu care se pare ca nu vor face parte din lotul campioanei pentru partida cu FCSB.

Dan Petrescu isi doreste sa incheie aceasta partida cu o victorie bineinteles  motiv pentru care va miza pe jucatori de la echipa a doua a clubului din Gruia ci din lotul pentru intalnirea care va avea loc duminica seara pe Arena Nationala vor face parte jucatori precum Cristi Manea, Kevin Boli, Valentin Costache, Alexandru Paun, Djokovic, Billel Omrani, Bud si Arlauskis.

Dan Petrescu a mai dezvaluit faptul ca a avut o discutie cu Gigi Becali inainte de aceasta partida cu FCSB si acesta sustine ca patronul vicecampioanei era extrem de curios cu privire la echipa de start pe care o va pune pe teren duminica seara.

Iata echipa probabila a CFR-ului pentru meciul cu FCSB: Arlaukis – C. Manea, K. Boli, A. Muresan, A. Peteleu – Djokovic, O. Hoban, Males – V. Costache, Omrani, A Paun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *