Andy Murray se retrage din tenis cu lacrimi in ochi! „Acesta ar putea fi ultimul meu turneu”

Andy Murray se retrage din tenis

Andy Murray a surprins lumea tenisului la conferinta de presa tinuta la Melbourne, inainte de debutul Australian Open 2019, cu vestea ca se retrage.

Acesta a marturisit ca vrea sa renunte din tenis dupa participarea la al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon, insa nu este sigur daca va putea sa joace pana atunci din cauza durerilor insuportabile la soldul drept.

Tenismenul declara ca nu se simte deloc bine. „Am facut tot ce a depins de mine, insa am dureri mari. Nu mai suport durerea. Nu mai vreau sa joc asa. Mai pot juca la un anumit nivel, insa nu unul de care pot fi multumit. Nu e insa vorba numai de asta. Nu mai pot îndura durerea! Nu mai vreau sa joc asa.”

Astfel, Murray a vorbit cu echipa sa in luna decembrie si le-a spus ca nu mai poate continua asa, fiind de parere ca poate rezista pana la Wimbledon, desi nu este convins de asta.

Te-ar putea interesa:  Simona Halep a pierdut la Turneul Campioanelor

In luna ianuarie a anului 2018 tenismenul s-a operat la soldul drept, iar dupa revenirea pe teren a jucat doar 14 meciuri.

Problemele sale au inceput dupa semifinala de la Roland Garros din anul 2017, acesta fiind meciul dupa care Murray nu s-a mai putut recupera.

In continuarea declaratiei sale, Murray adauga: „Nu am garantia ca o sa mai pot juca vreodata. M-ar ajuta sa duc insa o viata normala. Lucrurile minore, sa-mi pun sosetele, sa ma incalt, sunt un obstacol pentru mine acum”.

In cariera sa, Andy Murray a obtinut trei trofee Grand Slam si doua titluri olimpice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *