Noi jucatori straini la Dinamo. Rednic continua schimbarile majore in echipa sa!

Rednic jucatori noi DINAMO

Mircea Rednic continua „revolutia” in echipa Dinamo, de data aceasta cu aducerea unor jucatori noi, dupa ce a dat afara din lotul sau foarte multi fotbalisti.

Primul jucator care se va alatura echipei Dinamo este mjlocasul belgian Reda Jaadi, care vine de la Antwerp. In opinia lui Loti Boloni, antrenorul echipei belgiene, Jaadi „are ambitie mare, sut la poarta, eu cred ca are posibilitatea sa creasca acolo. Are capacitate de efort foarte mare, are si voința, plus un egoism pozitiv pentru un jucator de atac. Poate juca si al doilea varf, baiatul este polivalent.

Alti jucatori straini ar putea veni la Dinamo, propusi de Boloni

Potrivit surselor Gazetei, alti doi jucatori straini ar putea veni de la Antwerp sa joace la Dinamo, la propunerea lui Boloni, pentru o perioada de sase luni.

Unul dintre cei doi este ghanezul Daniel Opare, care a fost adus in anul 2009 la Real Madrid C, iar apoi a fost transferat la Real Madrid Castilla. A jucat, dupa aceea, la Standard Liege, Porti, Besiktas, Augsburg si Lens, fiind cotat la un milion de euro pe transfermarkt.

A doua propunere a lui Boloni este mijlocasul dreapta Zotsara Randriambololona, in varsta de 24 de ani, care are 10 selectii pentru nationala Madagascarului.

Dupa pauza de iarna, Dinamo va avea primul meci al anului 2019 din Liga 1 pe 2 februarie, impotriva echipei Politehnica Iasi, urmand ca pe 9 februarie sa joace impotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *