FCSB – Gaz Metan 2-1. Steaua reduce din diferenta fata de liderul din Liga I

FCSB - Gaz Metan Liga 1

Meciul FCSB – Gaz Metan, incheiat favorabil pentru stelisti, le aduce acestora 3 puncte si ii ajuta sa isi reduca din diferenta care ii desparte de primul loc in Liga I.

Daca la ultimul meci, FCSB se situa pe locul  2 cu 31 de puncte, acum acestia isi mentin a doua pozitie, dar cu 34 de puncte, la doar doua puncte diferenta de CFR Cluj. Gaz Metan ramane pe locul 5, cu 26 de puncte.

Balgradean nu a avut o misiune usoara in primele 35 de minute ale meciului, dar a reusit sa isi mentina poarta neatinsa, in ciuda suturilor lui Fofana, Fortes si Ely Fernandes. FCSB reuseste sa se remarce in minutul 41, atunci cand mijlocasul Dennis Man inscrie un voleu de exceptie de la marginea careului.

In minutul 53 rosi-albastri isi asigura victoria prin golul lui Florin Tanase, obtinut din penalty. 10 minute mai tarziu, Carlos Fortes inscrie pentru Gaz Metan primul si ultimul lor gol de pe durata partidei. Desi in ultimul minut al prelungirilor, ardelenii ar fi avut sansa sa egaleze, nu au mai inscris niciun gol, iar victoria a fost de partea rosi-albastrilor.

Te-ar putea interesa:  Rapid a învins FCSB în Giulești

Din pacate pentru echipa lui Mihai Tija, nu a reusit sa avanseze in clasamentul din Liga I. In urmatoarea etapa a ligii, Gaz Metan va juca cu Viitorul, urmand ca in etapa 19 sa joace cu liderul CFR Cluj. Orice victorie pentru ardeleni este binevenita si ii poate ajuta sa ocupe o pozitie mai buna in clasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *