Dinamo Bucuresti a aflat cu cine va juca in play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor

Dinamo Bucuresti Liga Campionilor

Dupa ce a terminat grupa D a Ligii Campionilor pe prima pozitie, Dinamo Bucuresti a aflat cu cine va juca in optimile de finala.

Odata cu reusita de a fi prima echipa romanesca care trece de grupele celei mai importante competitii inter-cluburi dupa modificarea sistemului competitional, Dinamo Bucuresti se califica in optimi cu Sporting Lisabona, ocupanta locului 2 din grupa C.

Sporting Lisabona a pierdut in fata Bjerringbro-Silkeborg cu o diferenta de un punct, motiv pentru care vor ramane pe locul doi in clasament, la egalitate cu Tatran Presov.

Datorita faptului ca a castigat grupa, Dinamo Bucuresti si-a asigurat disputarea returului in Stefan cel Mare. Perioada de disputare a turului este de 20-24 februarie, pentru ca returul sa se joace intre 27 februarie  si 3 martie.

In play-off-ul pentru optimi, alaturi de Sporting Lisabona si Dinamo Bucuresti se va disputa meciul Wisla Plock (Pol) – Bjerringbro-Silkeborg (Den).

In Liga Campionilor, cele mai bune echipe de handbal au fost repartizate in grupele A si B, pentru ca cele din esalonul doi sa fie clasate in grupele C si D.

Te-ar putea interesa:  România invinge Ungaria în ultima secundă

Echipele din grupele A si B merg direct in sferturile de finala, iar cele pozitionate pe locurile 2-6 merg in optimi.

Dinamo Bucuresti este clasata pe primul loc in grupa D cu 14 puncte, inainte de Wisla Plock, care are tot 14 puncte si de Elverum, care are 13 puncte. Ademar este pe pozitia a patra, cu 12 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *