Barcelona – Villarreal 2-0. Catalanii ocupa prima pozitie din La Liga

Derby Barcelona - Villarreal

Derby-ul Barcelona – Villarreal, incheiat cu victoria catalanilor, ii pozitioneaza pe primul loc in clasamentul din La Liga.

Dupa primele 30 de minute ale meciului, care au fost echilibrate, Barcelona reuseste sa marcheze in minutul 36, prin Pique, care a inscris cu capup dupa o centrare a lui Dembele.

In minutul 87, Barcelona inscrie din nou, prin Carles Alena, care a fost trimis pe teren in minutul 70. Acesta a inscris printr-o pasa geniala  a lui Mesasi, acesta fiind si primul gol al lui Alena in La Liga, Tanarul fotbalist de 20 de ani a mai jucat in alte 4 partide din campionat, dar aceasta a fost primul sau gol in La Liga.

Victoria obtinuta acasa cu Villarreal este obligatorie pentru FC Barcelona, pentru a reveni pe primul loc in La Liga. In ultime doua etapa echipa lui Ernesto Valverde a luat un singur punct, iar acest meci este primul in care n-a primit gol, dupa 11 partide consecutive in care nu a reusit sa isi mentina poarta neatinsa de mingile adversarelor.

Te-ar putea interesa:  Messi nu s-a prezentat la vizita medicală a Barcelonei

Desi Messi nu a inscris, acesta s-a remarcat prin pasa de exceptie data lui Alena, prin care tanarul fotbal,ist a reusit sa inscrie scorul final al echipei.

Pana la urmatoarea runda, cand va avea derby-ul cu Espanyol, Barcelona are 28 de puncte si ramane pe prima pozitie in La Liga. Sevilla se afla pe locul 2 cu 27 de puncte, iar pe a tgreia pozitie se sfla Atletico Madrid cu 25 de puncte. Urmatoarele doua pozitii sunt ocupate de Alaves cu 24 de puncte si Real Madrid cu 23 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *