E oficial: Lewandowski se transferă la Barcelona

Responsabilii clubului german de fotbal Bayern Munchen au anunţat, sâmbătă, că au încheiat un acord cu FC Barcelona în vederea transferului la clubul catalan a atacantului lor vedetă, internaţionalul polonez Robert Lewandowski.

„Noi am ajuns la un acord cu FC Barcelona, iar în acest stadiu este vorba de un acord oral. Contractul scris urmează să fie finalizat”, a declarat directorul executiv al campioanei Germaniei, Oliver Kahn, într-un interviu acordat cotidianului german Bild.

Preşedintele clubului, Herbert Hainer, a vorbit şi el de „acordul oral”, care este „pozitiv pentru ambele părţi”, pe contul său de Twitter, felicitându-se că s-a făcut „lumină” în acest dosar care a tensionat relaţiile dintre clubul bavarez şi atacant în ultimele săptămâni.

Lewandowski, în vârstă de 33 de ani, ar urma să semneze un contract pe patru ani cu Barcelona, echipă la care ar urma să ajungă în cursul acestui weekend.

„Golgheterul polonez este aşteptat astăzi (sâmbătă) la Barcelona pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna un contract pe patru sezoane”, a adăugat jurnalul catalan Sport în numărul său de sâmbătă.

Robert Lewandowski a refuzzat să negocieze cu alte cluburi, precum Paris Saint-Germain sau Chelsea Londra, ca urmare a dorinţei sale de a se transfera la FC Barcelona.

Lewandowski vrea să plece în această vară de la Bayern, după opt sezoane petrecute pe Allianz Arena, iar prioritatea sa este de a-şi continua cariera pe Camp Nou.

Lewandowski este legat prin contract de Bayern Munchen până în iunie 2023, iar miercuri şi-a reluat antrenamentele alături de colegii săi de la echipa germană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *