A fost sau nu penalty? Rezumat FCSB-Viitorul

Partida dintre Viitorul-FCSB s-a terminat cu scorul de 1-4, echipa lui Nicolae Dica reusind sa urce pe locul 1 in Liga 1 Betano, dupa un numar de sase etape. Cel mai bun om al partidei a fost Raul Rusescu, acesta si-a trecut in cont inca un gol precum si un assist, la reusita lui Mann.

Jucatorul, in varsta de 30 de ani, a revenit cu un gol in Liga 1 Betano dupa o pauza de aproximativ trei ani si trei luni. Pentru FCSB, in cadrul acestei partide au reusit sa mai marcheze Florinel Coman, Dennis Mann si Benzar in timp ce pentru echipa rivala a marcat Ionut Vina.

Pentru echipa lui Hagi, inca din minutul cinci, partida a luat o intorsatura nefavorabila atunci cand Virgil Ghita a primit un cartonas rosu pentru un fault din postura de ultim aparator asupra lui Florinel Coman. Ramasa cu doar trei oameni, echipa Viitorul a reusit sa reziste pana spre finalul primei partide cand Coman a reusit sa deschida scorul in minutul 45.

Te-ar putea interesa:  Dupa un meci spectaculos FCSB a invins U Craiova

Dupa pauza, echipa FCSB a reusit sa puncteze din nou prin Dennis Mann de aceasta data, in minutul 52 al partidei. Gazdele au inceput din nou sa partida sperante dupa golul dat de Ionut Vina, in minutul 71 al partidei, venit dupa o pasa superba a lui Ianis Hagi. Acelasi Ianis Hagi a trimis mingea in bara cateva minute mai tarziu.

Daniel Benzar, in minutul 82 a rezolvat problema castigatoarei, a marcat pentru 3-1 dupa o pasa precisa a lui Antonio Jakolis. Golul lui Rusescu din minutul 90 a contat doar pentru statistici dar si pentru moralul celui care a inscris deoarece nu mai marcase gol intr-o competitie oficiala de mai bine de un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *