Fulham a reuşit să ţină în şah pe Liverpool sâmbătă, în prima etapă a noii ediţii din Premier League, meciul de pe Craven Cottage Stadium încheindu-se la egalitate, 2-2.

Gazdele au deschis scorul în minutul 32 prin Aleksandar Mitrovic, „cormoranii” au egalat în minutul 64, prin Darwin Nunez, Fulham a revenit în avantaj prin acelaşi Mitrovic, în minutul 72 printr-un penalty, pentru ca vedeta lui Liverpool, Mohamed Salah, să reuşească egalarea şi să stabilească scorul final în minutul 80.

Aşa cum se ştie, în prologul etapei, vineri seara, Arsenal a învins în deplasare cu 2-0 pe Crystal Palace.

Celelalte meciuri ale primei etape vor avea loc sâmbătă seara şi duminică.

Antrenorul echipei Newcastle United, Eddie Howe, a semnat vineri un nou contract „pe termen lung” cu clubul din Premier League, scrie AFP.

Howe, în vârstă de 43 de ani, s-a alăturat lui Magpies în noiembrie, la scurt timp după ce clubul a fost preluat de un fond suveran saudit. Sub contract până în vara lui 2024, antrenorul şi-a prelungit acum înţelegerea, însă părţile nu au comunicat noul orizont de timp.

Te-ar putea interesa:  Klopp nu înțelege cheltuielile făcute de Chelsea

„Suntem încântaţi că-l vom avea pe Eddie pe banca tehnică pentru un timp îndelungat. Este un antrenor tânăr, dinamic şi ambiţios, care se potriveşte echipei Newcastle United. Îl vom sprijini în continuare şi, bineînţeles, aşteptăm rezultate”, se arată într-un comunicat al grupării.

Newcastle United, care a încheiat sezonul trecut pe locul 11 în Premier League, va debuta în noua ediţie a campionatului intern sâmbătă, acasă, împotriva nou-promovatei, Nottingham Forest. Atacantul polonez Robert Lewandowski s-a declarat „mândru” dar şi conştient de „provocarea enormă” care îl aşteaptă la FC Barcelona, el fiind prezentat vineri oficial pe Camp Nou, cu o săptămână înainte de începerea La Liga, ediţia 2022-2023, scrie AFP.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *