Valentino Rossi isi va continua cariera la Yamaha – SRT

Valentino Rossi, legenda italian MotoGP va pilota in anul 2021 pentru Yamaha- SRT. Deci isi va prelungi cu cel putin inca un an cariera sa deja foarte bogata cu 7 titluri de Campion Mondial. Valentino Rossi, de 41 de ani, va incepe deci sa colaboreze cu Yamaha Sepang Racing Team.

Va face deci schimb cu Fabio Quartararo de 21 de ani. Razlan Razali, a declarat ca pentru Yamaha reprezinta o imensa onoare sa il primeasca pe Valentino Rossi, un pilot iconic si legendar. Experienta sa va fi un imens atu pentru echipa si cu siguranta ca vor invata foarte multe de la el. SRT a ajuns la MotoGP doar in 2019, dar a reusit sa se impuna aproape imediat datorita lui Fabio Quartararo, el insusi un incepator. Pilotul francez, este de altfel, clasat pe locul doi in clasamentul mondial.

Valentino Rossi il va avea drept coechipier anul viitor pe compatriotul sau, Franco Morbidelli de 25 ani, care la randul sau a avut prima sa cursa Moto GP acum cateva zile. Cu siguranta insa ca vor exista si multe zvonuri cu privire la retragerea lui Rossi, o adevarata legenda italiana. Si cu siguranta ca daca vor exista articole despre asta, acest lucru va atrage o multime de clickuri. Valentino Rossi a declarat de altfel ca este foarte mandru de aceasta decizie deoarece este foarte hotarat sa continue sa concureze.

Te-ar putea interesa:  Valentino Rossi ar trebui sa mai continue inca un sezon

Chiar daca nu este foarte multumit de sezonul trecut, vrea sa stie daca inca mai are un spirit competitiv. Chiar daca nu a mai castigat niciun Grand Prix de trei ani, acestaa este foarte increzator. Dar recent a obtinut locul 3 la calificarile pentru Grand Prix din Catalonia, fiind inca foarte rapid. Pe circuitul de la Misano a obtinut tot locul trei deci inca promite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *