Calendarul Moto GP a fost modificat din nou din cauza epidemiei cu coronavirus

Criza provocata de pandemia cu coronavirus afecteaza in continuare domeniul sportiv, sportul profesionist la nivel global. Drept urmare, calendarul Moto GP a suferit din nou modificari, a fost modificat de cel putin doua ori pana acum.

Dupa o ultima ajustare, sezonul pentru clasa mare ar urma sa se deschida pe data de 19 aprilie in Argentina. Marele premiul al SUA, organizat de obicei in Austin, care a fost initial anuntat drept prima etapa, pe data de 5 aprilie, a fost amanat pentru data de 15 noiembrie.

Organizatorii iau in calcul disputarea a doua curse de Moto GP intr-un weekend. Din cauza izbuncnirii pandemiei cu Covid-19, in orasul Austin s-a decretat stare de urgenta in urma cu ceva vreme. Deoarce Italia si Spania sunt alte doua tari afectate din cauza pandemiei cu coronavirus, este posibil ca Federatia Internationala de Motociclism sa faca o serie de modificari in calendarul pentru anul 2020.

Presedintele firmei care detine drepturile comerciale, Carmelo Ezpeleta, a anuntat faptul ca este dispusa sa amane sezonul pana de Craciun daca este necesar si ca se iau in calcul runde cu cate doua curse de Moto GP intr-un singur weekend. Urmatoarele doua sezoane din Motomondialul de viteza ar putea fi urmarite in direct pe canalele Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *