Un fotbalist celebru a fost exclus din lotul Angliei

Gareth Southgate, selecţionerul Angliei, a decis să-l excludă din lot pe atacantul lui Manchester City, Raheem Sterling. Acesta nu va juca cu Muntenegru în preliminariile EURO 2020 la fotbal. Decizia a fost luată în urma unei altercaţii pe care Sterling a avut-o cu unul dintre coechipierii săi, Joe Gomez, de la Liverpool.
Potrivit cotidianului Daily Mail, Sterling a avut o altercaţie cu Joe Gomez la centrul de pregătire al naţionalei Angliei, la o zi după meciul direct între echipele lor de club, cei doi jucători fiind separaţi de către ceilalţi internaţionali englez.
„Am luat decizia de a nu-l reţine pe Raheem pentru meciul de joi cu Muntenegru”, a spus Southgate.
„Una dintre marile noastre provocări, una dintre marile noastre forţe a fost să reuşim să protejăm echipa naţională de rivalităţile dintre cluburi. Din păcate, emoţiile meciului de ieri (duminică) au fost încă vii”, a adăugat selecţionerul, referindu-se la meciul câştigat de Liverpool cu 3-1 în faţa lui Manchester City.
Raheem Sterling a fost unul dintre jucătorii de bază ai Angliei în actualele preliminarii europene, pe parcursul cărora a marcat 8 goluri în 6 meciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *