Top 3 jocuri cu dublaje online

top-jocuri-cu-dublaje

Este clar că la păcănele atrag în special câştigurile rapide pe care aceste jocuri le pot genera în materie de secunde. Indiferent că este vorba despre câştigurile din jocul de bază sau cele obţinute în urma dublajelor, trebuie să recunoşti că acest factor este unul de maxim interes pentru jucători.

Şi din fericire pentru aceştia există multe sloturi care oferă şi funcţia de gamble, aşa că ai de unde alege. Şi pentru a nu mai pierde timp preţios am făcut noi un top cu cele mai ofertante sloturi online care permit şi funcţia de dublaj astfel încât să nu pierzi timp ci să îţi testezi cât mai repede şansa.

Book of Dead

Dacă eşti un jucător de păcănele este imposibil să nu te fi intersectat până acum cu un slot care oferă tema civilizaţiei egiptene. Şi jocurile cu titlul Book sunt renumite printre jucători de aceea le şi regăseşti în diverse forme şi titluri.

Play’n Go îţi oferă însă acest joc cu caracteristici tipic egiptene dar prezentate într-o grafică de ultima generaţie. Aşadar vei întâlni pe role pe Anubis, un impunător faraon dar şi un şoim bătut în pietre nestemate.

Dar pentru ca să știi că eşti în faţa unui slot cu spirit de aventură îl vei întâlni şi pe veşnicul căutător de comori, simbolul cel mai bine plătit al jocului. Şi nu în ultimul rând îţi spunem că simbolul cărţii este wildul dar şi scatterul jocului, aşadar îţi vei dori să apară cât mai des pe role.

Te-ar putea interesa:  Aur pentru România la canoe simplu pe 1.000 metri

Aşa cum ştii, în jocuri ca la aparate ca Book of Dead ai la dispoziţie posibilitatea să dublezi un câştig obţinut pe rolele jocului. Selectezi doar Gamble şi ai în faţă 2 posibilităţi de selecţie culoare, roşu sau negru. Acum este simplu, apeşi pe culoarea care crezi că este câştigătoare şi în caz de reuşită câştigul iniţial se dublează.

40 Super Hot

Hai să lămurim prima dată numărul prezent în titlul jocului, pentru a elimina orice eventuală neclaritate. Sloturile poartă întotdeauna în titlurile lor indicii cu privire la temă sau în cazul nostru cu privire la oportunităţile de câştig pe care acesta le generează.

Pentru 40 Super Hot lucrurile sunt simple, numărul 40 reprezintă exact cele 40 de linii de plată fixe pe care jocul le oferă. Şi dacă nu ştii ce sunt liniile de plată îţi spunem tot noi, sunt acele linii drepte, oblice sau care au forme de-a dreptul complicate cum ar fi cea în zig-zag de pildă.

Oricum, dacă vrei să le vezi efectiv intra pe butonul de info şi producătorul ţi le arată pe toate în diverse coloristici. Odată ce am lămurit acest aspect este cazul să spunem că slotul este axat pe tematica fructelor şi acest lucru înseamnă că nu ai speciale dar în schimb ai oportunitatea să dublezi prin apăsarea butonului de gamble.

Pentru că avem în faţă un slot de marcă al renumitului producător EGT, ai posibilitatea să faci nu un dublaj ci nu mai puţin de 5 dublaje consecutive. Apeşi culoarea roşu sau negru şi în caz de câştig aparatul îţi cere să optezi pentru a introduce câştigul astfel obţinut în casă sau să încerci un alt dublaj.

Te-ar putea interesa:  David Popovici, argint la 200 de metri liber în bazin scurt

În cazul în care eşti mulţumit de suma la care ai ajuns nu îţi mai rămâne decât să renunţi la funcţia de dublaj şi să apeşi butonul care duce câştigul în cont. În cazul în care însă vrei să mergi mai departe, vei relua aceeaşi procedură, cea care îţi cere să ghiceşti culoarea roşie sau neagră a următoarei cărţi întoarse.

Shining Crown

Ei bine, acum vorbim despre cel mai în vogă slot cu fructe produs de EGT, joc care se afla de ceva vreme pe primul loc în preferinţele jucătorilor de păcănele. Ştiai că slotul Shining Crown este adesea pomenit de către jucători ca fiind jocul care face milionari pe bandă rulantă?

O fi din cauza simbolului wild, a jackpotului de poveste pe care îl are ataşat sau poate şi datorită butonului de dublaj care îţi permite să dublezi câştigul obţinut pe rolele acestui joc. Înclinăm să credem că jackpotul este „de vină” pentru această abordare şi credem că avem şi de această dată perfectă dreptate.

Aşa cum ştii, jackpotul acestui joc impresionant atât ca simbolistică cât şi ca grafică este structurat pe 4 nivele valorice, nivele care au ataşate fiecare câte un semn de carte de joc. Cel mai mic este cel care ataşat semnul de treflă şi cel mai mare este ascuns sub semnul de carte de inimă neagră.

Te-ar putea interesa:  David Popovici, în finala de 100 de metri liber

Am menţionat acest lucru pentru că influenţează decizia ta de a apela la butonul de gamble. Acest tip de jackpot se iniţiază în mod aleatoriu după un câştig generat pe rolele jocului şi în acel moment poţi decide dacă mergi la dublaj sau alegi să introduci câştigul astfel generat în casă.

De ce amintim despre acest lucru? Dacă alegi să dublezi, poţi pierde şansa de a intra în modulul de jackpot, pentru că o altă condiţie de apariţie a acestuia este că jackpotul se activează numai după introducerea câştigului în casă.

Dacă vrei să dublezi, vei urma aceeaşi regulă de a ghici culoarea neagră sau roşie a următoarei cărţi întoarse de aparat. O ghiceşti, poţi merge mai departe de încă 4 ori, ai greşit, înseamnă că ai pierdut câştigul iniţial cedat de slot.

Concluzie

Dacă nu ai încercat încă aceste sloturi este cazul să o faci cât mai rapid cu putinţă. Simbolurile sunt cu adevărat de excepţie, grafica este una uluitoare iar funcţiile tari care ţi se oferă în aceste sloturi nu pot decât să te încânte.

Şi dacă eşti şi un amator de dublaje ai în faţă cele mai ofertante sloturi din acest punct de vedere. Nu îţi mai rămâne decât să apeşi butonul de gamble, să ghiceşti culoarea cărţii întoarse şi în final să te bucuri de o sesiune de joc cât mai profitabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *