Simona Halep a anunțat că are Covid-19

„Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe Twitter prin care confirmă că a fost infectată cu noul coronavirus.

Campioana noastră este de două săptămâni în România, după ce a fost eliminată în sferturi în turneul de Mare Șlem de la Roland Garros. Competiția de tenis de la Paris a fost ultima disputată de Halep în acest an.

Mai multe turneee, anulate

Tot din cauza noului coronavirus, turneele care se desfășurau în mod tradițional în această perioadă a anului în Asia au fost anulate. Potrivit analiștilor sportivi, dacă situația epidemiologică de la Antipozi o va permite, Simona Halep ar putea reveni pe terenul de tenis în ianuarie 2021, la Australian Open.

Simona Halep a terminat sezonul 2020 cu cele mai multe titluri cucerite în circuit dintre toate jucătoarele, trei la număr, la Dubai, Roma și Praga, dar și cu senzația că a fost aproape de succes în concursurile de Mare Șlem.

Te-ar putea interesa:  In fata acuzatiilor, Zverev prefera sa zambeasca

În luna februarie, Simona Halep a câștigat turneul de la Dubai, pe hard, iar de la reluarea circuitului internațional, după primul val al pandemiei, campioana noastră a câștigat la turneele Praga și de la Roma, ambele pe zgură. În perioada de pauză a turneelor, Simona Halep s-a antrenat acasă numai pe zgură, luând decizia de a se concentra pe partea finală a calendarului din acest an calendaristic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *