Simoa Halep s-a calificat la Australian Open, dupa un meci de exceptie

Simona Halep Kaia Kanepi

Simona Halep a invins-o pe Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open, cu scorul 6-7, 6-4, 6-2, luandu-si astfel revansa dupa pierderea suferita in fata estoniancei in primul tur de la US Open de anul trecut.

Inca din primele 10 minute ale partidei de tenis, Simona Halep castiga primul break, pentru ca estonianca sa se impuna in primul set, cu 7-2 la tie break. In al doilea set, Simona se impune si castiga cu 6-4, in acest set estonianca facand 21 de greseli, fata de cele 4 ale Simonei.

In setul decisiv, Simona castiga primul game si face breakul, in timp ce Kaia Kanepi are nevoie de ingrijiri medicale. Dupa incheierea celui de-al treilea set, Simona se califica in turul secund la Australian Open, dupa un meci de doua ore si 11 minute.

Meciul dintre Kanepi si Halep a fost unul de exceptie, in care jucatoarea noastra a fost mai agresiva in setul secund, pentru ca in ultimul set sa preia controlul total al meciului si sa castige partida.

Te-ar putea interesa:  Adevaratul clasament 2020

La finalul meciului Simona avea 19 greseli nefortate, in timp ce Kanepi avea 62.

Darren Cahill a participat la cateva antrenamente ale Simonei Halep

Cu toate ca Darren Cahill a anuntat, la finalul anului 2018, ca nu va mai fi antrenorul Simonei Halep, acesta a participat la cateva sedinte de pregatire.

Cei doi au pastrat o relatie foarte buna, dupa cum declara si Simona: „Discutam des, in cam toate zilele. Ii cer sfaturi si mi le acorda. Am discutat si in pauza competitionala. Nu e la fel ca inainte pentru ca nu mai e antrenorul meu, insa suntem prieteni buni si asta e cel mai important lucru. Ultimii patru ani cu Darren au fost si cei mai buni patru ani din cariera mea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *