Romancele au fost eliminate de principalele favorite

Perechea formata din Simona Halep – Irina Begu a fost eliminata din optimile de finala din cadrul turneului de la Madrid de perechea formata din Barbora Krejcivova/Katerina Siniakova, scor final 3-6, 3-6.

Simona Halep urmeaza sa revina pe terenul de tenis la mai putin de trei ore de la reusita impotriva Viktoriei Kuzmova cu scorul de 6-0, 6-0, din optimile de finala de la Madrid. Tot azi, constanteanca urmeaza sa joace in optimile probei de dublu impreuna cu Irina Begu. Romancele vor lupta pentru un loc in sferturile de finala cu perechea care este cap de serie numarul 1 in cadrul turneului organizat in capitala Spaniei, Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova.

In primul tur, Halep si Begu au reusit sa le elimine pe Raluca Olaru si Darija Jurak in primul tur. Astfel, Halep si Begu au trecut in primul tur, in doua seturi, de cuplul format din Raluca Olaru/Darija Jurak in timp ce cehoaicele au beneficiat de un tur inaugural liber.

Te-ar putea interesa:  Emma Răducanu a salutat în limba română, la Transylvania Open de la Cluj

In ciuda acestui lucru, Simona Halep si Irina Begu s-au distrat pe cinste pe teren, in timpul meciul de dublu, chiar daca au pierdut.

In setul cu numarul doi, la scorul de 2-2 si 15-30, pe serviciul cehoaicelor, Krejcikova a trimis o minge in afara terenului, insa, chiar daca arbitrul a strigat „OUT”, aceasta a cerut verificarea urmei. Arbitrul de scaun a ezitat initial, insa arbitrul de linie a mai strigat o data „OUT”, iar Begu nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in ras.

Mingea iesise destul de mult in afara terenului. Dupa acel game, castigat de Begu si Halep, „distractia” a continuat si pe banca, iar Halep si Begu au continuat sa se amuze fara sa le pese de privirile celorlalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *