Rezumat meci AS Roma-Inter Milano

Iata rezumatul meciului AS Roma-Inter Milano, meci incheiat cu scorul de 2-2. Din minutul 45 s-a putut observa ca intentiile si intensitatea au trecut la un nivel superior. Jucatorii sunt mai agresivi si ii lasa pe “romani” sa respire mai putin. Echipa este mai compacta, in special cu un Barella mai liber si mai ofensiv. Efect domino, Brozovic joaca la cote maxime si il oblige pe Veretout sa jongleze intre marcajul Italian si croat. Fazele jocului sunt mai fluide, profunzimea este gasita mai rapid si liniile sar. Se joaca in special pe partea lui Hakimi, omul in forma al momentului. Acesta ii pune in dificultate pe aparatorii echipei AS Roma inca de la inceput, insa, in a doua repriza lucrurile se intensifica. Brozovic este un pion esential in acest meci.

AS Roma a reluat controlul asupra mingii incetul cu incetul. Insa, agresivitatea s-a pierdut si au loc o serie de schimbari. Initial, Bruno Peres il inlocuieste pe Spinazzola. Brazilianul, mai rapid, joaca foarte bine si incearca sa il puna in dificultate pe Hakimi. Apoi, Perisic il inlocuieste pe Lautaro. In aceasta configuratie, un fel de 5-4-1, Paul Fonseca isi continua drumul, in incercarea de a-si face echipa mai ofensiva, cu intrarea lui Cristante in joc, in locul lui Veretout. In minutul 82 Hakimi este inlocuit de Kolarov. In acest moment, intreaga echipa este dezechilibrata si nu mai exista niciun fel de agresivitate, nimic din ce a fost la inceputul meciului. La toate acestea se adauga un Perisic care nu stie unde sa se plaseze cu exactitate.

Te-ar putea interesa:  Man a debutat la Parma cu o înfrângere

Un gol vine dupa o actiune intreprinsa incheiata de Mancini, aparator central, in care Kolarov degajeaza mingea in corner. Corner pentru a ne mai lasa sa mai respiram putin. Mancini isi incheie treaba si reuseste sa egalizeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *