Rezultat meci St- Etienne – Marseille

Datorita golului inscris de noul atacant vedeta Dario Benedetto, Marseille a reusit o a doua victorie impotriva echipei St-Etienne (1-0), duminica, 1 septembrie, in a patra zi de Liga 1.

Nu ii putem acuza pe suporterii echipei Marseille de homofobie. Faptul ca au inceput sa il placa pe Dario Benedetto, noua vedeta a echipei, sta dovada faptului ca nu au nimic impotriva barbatilor care iubesc barbatii. De mentionat este faptul ca atacantul argentinian a reusit de minune in operatiunea de seductie a noului sau public. Si-a oferit prima realizare la Velodrome. Un gol decisiv deoarece a permis jucatorului Andre Villas-Boas si coechipierilor sai sa invinga echipa rivala, St-Etienne.

Cea mai recenta confruntare dintre cele doua echipe dateaza din date de 22 iulie 2019, cand St. Etienne si Marseille se intalneau, intr-o partida amicala. Marseille se impunea la acea vreme, cu scorul de 1-2. Totusi, ultimul meci oficial dintre aceste doua echipe a avut loc pe 03 martie 2019, cand OM primea vizita celor de la St. Etienne si se impunea, scor 2-0.

In ultimele 3 din ultimele 4 meciuri disputate de Marseille in toate competitiile nu s-au produs mai mult de 2 goluri. 1.87 a fost cota pentru pariul Sub 2.5 goluri.

In 9 din ultimele 10 meciuri jucate de St. Etienne in toate competitiile oficiale sau amicale s-au produs goluri la ambele porti. 1.75 a fost cota pentru pariul marcheaza ambele echipe.

Marseille a incercat astfel sa urce in clasament si sa isi recapete locul in prima jumatate a clasamentului din Ligue 1. Cer este ca elevii lui Andre Villas-Boas au dat totul pentru a obtine prima victorie din acest sezon pe Stade Velodrome.

Saint-Etienne, pe de alta parte, are amibitii mari, dar sa obtina ceva de pe terenul lui Marseille este mai usor de spus decat de facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *