Pep Guardiola este infectat cu Covid

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, şi Sean Dyche, omologul său de la Burnley, au fost testaţi pozitiv la Covid-19 şi nu vor lua loc pe banca tehnică la meciurile pe care echipele lor le vor disputa în turul 3 al Cupei Angliei la fotbal, transmite BBV.

Guardiola şi secundul său Juanma Lillo au fost testaţi pozitiv joi. Ei sunt printre cei 21 de angajaţi ai lui City aflaţi în izolare înaintea meciului de cupă de vineri cu Swindon Town. Dyche este şi el în izolare şi va rata partida de sâmbătă cu Huddersfield.

Nici Burnley, nici Manchester City nu au indicat că meciurile lor de cupă ar risca să fie amânate din pricina cazurilor de Covid-19.

Şapte dintre componenţii primei echipe a lui City sunt printre cele 21 de persoane aflate în izolare. Secundul Rodolfo Borrell va fi pe banca liderului din Premier League la meciul de pe terenul echipei de liga a patra Swindon.

Te-ar putea interesa:  Prima victorie a lui Klopp, în campionat, pe Old Trafford

În ceea ce o priveşte, Burnley nu a sugerat că ar fi afectată de un focar. Trei meciuri din luna decembrie ale acestei formaţii au fost amânate deoarece echipele adverse s-au confruntat cu cazuri de Covid-19.

Nu mai puţin 17 meciuri din Premier League au fost amânate de la începutul lui decembrie din cauza impactului variantei Omicron.

Premier League a anunţat luni că au fost înregistrate 94 de noi cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul jucătorilor şi personalului cluburilor din elita fotbalului englez în cursul săptămânii trecute.

Thomas Tuchel, Pep Guardiola şi Roberto Mancini sunt antrenorii aflaţi pe lista scurtă a FIFA pentru premiul de ”antrenorul anului”, premiile FIFA Best, a anunţat joi organismul internaţional, scrie DPA.

Tuchel, în vârstă de 48 de ani, a venit la Chelsea în ianuarie anul trecut şi i-a condus pe londonezi la al doilea titlul în Liga Campionilor, în luna mai a anului 2021.

Manchester City a fost învinsă cu 1-0 în finala de atunci, dar Guardiola, în vârstă de 50 de ani, este pe lista FIFA după ce a cucerit titlul în Premier League cu ”cetăţenii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *