Napoli-Juventus se joaca azi

Ultimul meci din cadrul etapei cu numarul 26, din serie A, se va juca azi pe Sao Paolo unde Napoli o va intalni cu Juventus. Rivale mari, cele doua echipe ocupa primele doua locuri in clasament insa le despart 13 puncte.

Napoli nu are nicio sansa la titlu conform specialistilor in fotbal insa tine la eticheta. In cadrul unui sezon in care se afla la 13 puncte distanta de liderul clasamentului, eliminata fiind totodata din Cupa Italiei, echipa lui Ancelotti mai are doar un obiectiv si anume sa castige macar Europa League unde se va intalni cu Salzburg, joi, 8 martie, pe teren propriu. Napoli, drept urmare, tot ce poate obtine pe plan intern este sa castige acest meci cu Juventus, marea sa rivala. Acest lucru ar reprezenta un succes moral in special insa la nivel de clasament nu se va schimba mare lucru, distanta fiind destul de mare.

Ancelotti a reusit sa il recupereze pe Maksimovic, sarbul va juca in cadrul defensivei impreuna cu Koulibaly. Insigne, care este suspendat cu Parma urmeaza sa revina pe teren inca din primul minut al partidei. Milik urmeaza sa fie partenerul capitanului, in atac, in flancuri urmand sa joace Malcuit, Callejon si Zielinski-Ghoulam.

Te-ar putea interesa:  Internazionale Milano a câștigat Cupa Italiei

Se pare ca Juventus nu are nicio emotie in privinta acestui meci, a luptei pentru titlu, chiar daca echipa lui Allegri a inceput sa dea in ultima perioada semne cum ca nu totul este tocmai perfect. Jocul lui Juventus a avut vizibil de suferit in ultima perioada. In ultimele 25 de deplasari Juventus a fost neinvinsa ceea ce reprezinta totodata o egalare a recordului din 2012. In utlimele deplasari ale acestui sezon, bianconerii au lasat puncte doar la Bergamo (2-2). In rest, echipa a avut parte doar de victorii si, in afara partidelor cu Bologna si Torino, a reusit sa marcheze cel putin de doua ori pe partida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *