Murray-Auger-Aliassime, Osaka – Gauff…duelurile din prima saptamana de US Open

Dupa tragerea la sorti, a venit timpul programarii duelurilor. In cele ce urmeaza vom trece in revista cateva din duelurile care ar putea anima prima saptamana de competitie, chiar daca va avea loc cu usile inchise, fara spectatori.

Karolina Pliskova-Caroline Garcia. Unde este Carolina Garcia ? Aceasta intrebare ar putea sa se aplice si altor jucatoare dupa o incheiere fortata a jocului, de mai bine de cinci luni. Clasata pe locul 49 in topul jucatoarelor mondiale de volei, jucatoarea originara din Lyon s-a antrenat o mare parte din vara in cadrul academiei lui Rafael Nadal, la Mallorca. Din punct de vedere fizic pare sa fie pregatita sa infranga jucatoarea new-yorkeza. Daca logica este respectata ar trebui sa o invinga fara probleme si pe Jasmine Paolini si probabil sa ajunga fata in fata cu Karolina Pliskova. Calorine Garcia nu are de ce sa isi faca probleme, bilantul fiind echilibrat in ceea ce priveste adversarele sale.

Cori Gauff-Naomi Osaka. Naomi Osaka, fata in fata cu Cori Gauff nu este deloc un lucru imposibil. Asta deoarece cele doua tinere jucatoare s-au infruntat deja cel putin odata, in cadrul Grand Slam. La 16 ani, Gauff este deja numarul 50 mondial, are deja un caracter de campioana ceea ce ar putea sa ii permita sa scape fara probleme de Anastasija Sevastoja in primul tur apoi de Daria Kasatkina sau Marta Kostyuk in al doilea tur.

Te-ar putea interesa:  Meci de box de senzatie intre Tyson Fury si Deontay Wilder

Jannik Sinner – Karen Khachanov. Jannik Sinner este, la momentul actual, singurul jucator sub varsta de 20 de ani aflat in top 100. Tanarul italian are potential. Tenisul sau ofensiv si calitatea loviturii sale ar putea de altfel sa faca minuni pe terenul new-yorkez in comparatie cu anii trecuti cand nu avea asa mare experienta. Insa, rusul cu siguranta va ramane vigilent in timpul partidei, cum ii este obiceiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *