Contra: Dinamo va arăta ca un club din Primera Division

Emi
By Emi august 31, 2020 05:21

Contra: Dinamo va arăta ca un club din Primera Division

Noul antrenor al lui Dinamo Cosmin Contra a a declarat că are încredere că prin proiectul pe care noul acţionar Pablo Cortacero vrea să-l aplice, Dinamo va arăta ca un club de primă ligă din Spania.
„Răspunderea este foarte mare, dar am mare încredere în acest proiect. Eu am spus, nu mă voi întoarce fără un proiect serios. Sperăm să readucem echipa Dinamo acolo unde îi e locul. Primul obiectiv este de a intra în play-off şi în 2-3 ani să fie din nou candidată să se bată la titlu. Dinamo va arăta ca un club de primă divizie din Spania, ca structură, ca proiect, şi mi-am dorit să fac parte din această schimbare. Pentru acest sezon singurul obiectiv este să intrăm în play-off”, a declarat Contra.
Tehnicianul spune că pentru Dinamo au fost trei ani foarte dificili şi a ţinut să mulţumească celor care au pus umărul ca echipa să supravieţuiască: „Au fost trei ani grei pentru Dinamo, toate aceste probleme s-au răsfrânt asupra echipei. Toţi oamenii care au pus umărul pentru ca această echipă să nu moară trebuie felicitaţi. Trebuie să ne străduim toţi pentru ca Dinamo să nu mai ajungă acolo. Nu am de ce să nu cred că lucrurile nu vor merge bine. Cu seriozitate, anul viitor cred că putem să fim implicaţi în lupta pentru titlu. În doi ani să putem să câştigăm acest titlu. Nu e uşor să câştigi titlul în România, dar cu un acţionar care îşi doreşte să facă treabă bună, cu suporterii, putem să vedem Dinamo în doi ani campioană. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea”.
El a precizat că suporterii vor avea un cuvânt de spus în cadrul clubului.
„E clar că suporterii vor fi luaţi în seamă, pentru că împreună cu alte persoane au ţinut acest club în viaţă. Nu cred că vor pune beţe în roate unui om care vine să investească în fotbalul românesc. Interesul lor este să se cunoască”, a mai spus Contra.
Referitor la echipă, Contra a spus că urmează o reformă, având nevoie de jucători experimentaţi: „Facem eforturi să găsim jucători, în 2-3 luni să vedem Dinamo la adevărata valoare. Sunt fericit că m-am întors la Dinamo, sper ca acest proiect să funcţioneze foarte bine. E clar că în momentul de faţă avem nevoie de jucători cu experienţă pentru a-i face pe ceilalţi să crească cât mai repede. E clar că nu putem avea pretenţii de a intra în play-off cu echipa actuală. Au fost discuţii cu George Ţucudean, a fost entuziasmat, dar mi-a cerut 2-3 zile de gândire, să vadă dacă este bine. Apoi mi-a răspuns că nu poate veni. Cu Paul Anton suntem în discuţii, dar are nişte oferte, vom vedea ce va fi”.
Fostul selecţioner al primei reprezentative de fotbal a României, tehnicianul Cosmin Contra, a fost instalat, miercuri, în funcţia de antrenor principal al echipei FC Dinamo, semnând un contract valabil două sezoane cu gruparea alb-roşie.
Antrenorul a mai condus FC Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie şi 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul Ligii I, a luptat pentru titlul de campion până în ultima etapă şi a câştigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Cosmin Contra l-a înlocuit în funcţie pe Gheorghe Mulţescu, antrenor al cărui contract a fost reziliat tot miercuri de conducerea FC Dinamo.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi august 31, 2020 05:21
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<