Mama lui Cristiano Ronaldo vrea să-și aducă fiul înapoi la Sporting

Mama celebrului fotbalist portughez Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, a declarat că încearcă să-l convingă pe fiul ei să revină în această vară la Sporting Lisabona, clubul la care s-a format.

Ronaldo este golgheterul actualului sezon din Serie A şi a ajuns la 100 de goluri în tricoul lui Juventus Torino după ce a punctat în victoria de miercuri de la Sassuolo (3-1), însă echipa sa are un sezon dificil şi ar putea rata calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Dolores Aveiro este mare fan al lui Sporting, iar când suporterii au sărbătorit câştigarea campionatului, a dezvăluit că va încerca să-l aducă înapoi pe atacantul lui Juve la formaţia din capitala Portugaliei.

„Voi vorbi cu el (Cristiano) să se întoarcă. În sezonul viitor va juca pe Alvalade”, stadionul lui Sporting, a spus de la balconul său Dolores Aveiro, adresându-se fanilor care ieşiseră în stradă pentru a sărbători câştigarea titlului.

Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, mai are un an de contract cu Juventus, dar presa a speculat că el se va despărţi în această vară de gruparea italiană, o posibilă destinaţie fiind Sporting, echipa de la care a plecat în 2003 la Manchester United.

Te-ar putea interesa:  Messi, candidat la trofeul de fotbalistul anului 2022

Campioni după 19 ani

Echipa Sporting Lisabona a câştigat al 19-lea său titlu de campioană a Portugaliei, primul după o aşteptare de aproape două decenii, în urma victoriei obţinute pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Boavista Porto.

„Leii” au marcat golul decisiv prin Paulinho, în minutul 36 al jocului, care s-a disputat marţi seara cu porţile închise pe stadionul Jose Avalade, din cauza pandemiei de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *