Ianis Hagi a marcat primul său gol la Rangers, chiar de ziua tatălui său

Ianis Hagi a marcat golul victoriei pentru noua sa formaţie, Glasgow Rangers, care s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa echipei Hibernian, miercuri seara, pe teren propriu, în etapa a 25-a a campionatului Scoţiei.
Hagi, la primul său meci ca titular şi al doilea în tricoul formaţiei scoţiene, a înscris în min. 83, chiar în ziua în care tatăl său, Gheorghe Hagi, a împlinit 55 de ani.
Oaspeţii au deschis scorul prin Paul Hanlon (35), iar Rangers a egalat în finalul primei reprize prin George Edmundson (45+2).
Hagi a fost înlocuit în min. 87 cu Glen Kamara.
În alt meci, Kilmarnock a învins-o în deplasare pe Hearts, cu scorul de 3-2, portarul român Laurenţiu Brănescu fiind timp de 80 de minute între buturile echipei oaspete. Brănescu a primit un prim cartonaş galben în min. 78 şi pe al doilea în min. 80. Stuart Findlay (24), Chris Burke (38) şi Eamonn Brophy (50) au marcat pentru Kilmarnock, iar Sean Clare (79 – penalty), Craig Halkett (89) pentru echipa gazdă.
Campioana Celtic a învins-o pe Motherwell cu 4-0, în deplasare.
În clasament, pe primul loc se află Celtic, cu 67 puncte, urmată de Rangers, 60 puncte (un joc mai puţin), Motherwell, 51 puncte, etc. Kilmarnock se află pe locul 7, cu 29 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *