Halep a transmis un mesaj echipei sale favorite

In aceasta perioada dificila pentru intreaga Europa si nu numai, Simona Halep se afla acasa, la izolare la domiciliu. Campioana dde la Wimbledon urmareste in continuare cate competitii sportive are ocazia, cele care se mai desfasoara inca bineinteles, precum campionatul de fotbal australian.

Simona Halep nu a uitat nici de echipa sa preferata, Port Adelaide care a avut un debut excelent de sezon in Australia. Drept urmare, Halep le-a transmis un mesaj de felicitari. A adaugat faptul ca nu este sigura de faptul ca intelege tot ce se intampla in momentul actual in tara noastra si in celelalte tari afectate de coronavirus dar a spus ca ii urmareste in continuare si ii sustine din Romania. Acesta este mesajul postat de Simona Halep pe contul sau de Twitter.

Darren Cahill este cel care a determinat-o pe Simona Halep sa tina cu Port Adelaide.  Daren Cahill a reusit sa o determina pe jucatoarea noastra de tenis, Simona Halep, sa simpatizeze cu Port Adelaide. Antrenorul acesteia este de mai multi ani fanul declarat al echipei de fotbal australiene si a decis la un moment dat sa ii faca o surpriza si sa ii aduca in cantonamentul din Dubai, care a fost sustinut in iarna trecuta o sapca si o bluza de la clubul sau de fotbal preferat.

Te-ar putea interesa:  Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Simona Halep ramane in casa de unde se si pregateste. Simona Halep vrea sa se mentina in forma chiar si in aceasta perioada de izolare in casa generata de pandemia cu coronavirus pentru a nu avea probleme atunci cand se reintoarce pe terenul de tenis. Sportiva a ales sa se antreneze in casa si sambata de exemplu, a ales sa alerge pe scarile casei din locuinta. Clipul video facut l-a postat pe contul sau de Instagram alaturi de mesajul Acum, mai mult ca niciodata suntem o singura echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *