Fostul antrenor al Craiovei, demis după ce ar fi hărțuit sexual un fotbalist

Italianul Devis Mangia a fost demis din funcţia de selecţioner al echipei Maltei de către Federaţia Malteză de Fotbal, după ce aceasta a primit un raport privind ”o presupusă violare a politicilor sale”, transmite AFP.

Potrivit cotidianului italian La Repubblica, Mangia, fost antrenor al Universităţii Craiova, este acuzat de hărţuire sexuală de unul dintre jucătorii săi.

”Faptul este că cel puţin un jucător a ridicat această problemă. Există un antecedent: Mangia a avut o problemă similară la Ascoli, în timpul sezonului 2015-16”, scrie cotidianul.

Federaţia malteză a precizat într-un comunicat că Mangia, în vârstă de 48 de ani, ”şi-a manifestat deplina disponibilitate pentru evaluarea faptelor”.

Federaţia menţionează că ”nu va mai face alte comentarii până când următoarele etape nu vor fi discutate în cadrul organismelor decizionale abilitate, de manieră deschisă şi transparentă”.

Devis Mangia, care era selecţioner al Maltei din 2019, a antrenat-o pe Palermo în Serie A în sezonul 2011-12. El a mai antrenat echipe precum naţionala Under-21 a Italiei (2012-2013), Spezia şi Bari.

Te-ar putea interesa:  Vicepreședintele din Surinam a jucat un meci oficial de fotbal la 60 de ani

Mangia a pregătit-o pe Universitatea Craiova din mai 2017 până în aprilie 2019, reuşind să câştige Cupa României în 2018.

FIFA va demara miercuri o nouă fază a vânzărilor de bilete de intrare pentru Cupa Mondială de fotbal din Qatar (20 noiembrie – 18 decembrie), care va rămâne deschisă până la încheierea competiţiei, prin intermediului site-ului său oficial fifa.com/es/tickets, informează EFE.

Fiecare fan va putea achiziţiona maximum şase bilete pe meci şi 60 în total, iar acestea vor fi expediate în format electronic, potrivit FIFA, care va publica o aplicaţie de gestionare a locaţiilor la jumătatea lunii octombrie.

Pe lângă această aplicaţie, autorităţile din Qatar cer ca toţi suporteri, atât cei din emirat, cât şi cei din străinătate, să solicitate cardul digital Hayya, care este un permis de intrare în statul Qatar, ce va trebui prezentat alături de bilet pentru a accede pe stadioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *