FCSB-CFR Cluj, derby-ul de catifea s-a incheiat cu scorul de 1-0

In cele din urma, in ultima etapa din play-off, FCSB a reusit sa invinga CFR Cluj cu scorul de 1-0.

In prima repriza cu FCSB, CFR Cluj si-a creat cele mai mari ocazii. Boli a trimis in transversala dupa care Omrani a ratat o sansa imensa, sau mai bine zis a irosit-o, in momentul in care a sutat in Vlad dintr-o pozitie absolut excelenta.

Imediat dupa pauza, in a doua repriza, Man a reusit sa obtina o lovitura de 11 metri. Hora a tras un sut violent insa in transversala. Dupa aproximativ trei minute, Teixeira si-a luat adio de la FCSB prin intermediul unui gol de poveste. Veteranul in varsta de 38 de ani va ramane fara contract in aceasta vara.

Partida FCSB-CFR Cluj s-a incheiat cu scorul de 1-0 in fata ardelenilor dupa un numar de 8 partide.

Min. 71: Ocazie nemaipomenita pentru FCSB! Junior Moraes trage cu dreptul insa Arlauskis se intoarce la timp in poarta pentru a respinge.

Min. 53: GOL FCSB! Reusita magnifica a lui Teixeira din foarfeca.

Min. 50: Ratare pentru FCSB! Hora trimite puternic, in stilul Lacatus insa spre deosebire de meciul de la Sevilla, mingea nu intra in poarta.

Min. 49: Penalty pentru FCSB! Arbitrul acorda lovitura de pedeapsa dupa un fault asupra lui Dennis Man.

Incepe a doua repriza.

Se termina prima repriza.

Min. 40: Ocazie pentru FCSB! Iulian Cristea trimite bine cu capul, iar Arlauskis trebuie sa se intinda pentru a scoate mingea de sub bara.

Min. 30: Ocazie imensa pentru CFR! Andrei Vlad reuseste o parada imperiala la sutul din doar cativa metri al lui Omrani.

Min. 26: Ocazie pentru FCSB! Coman ii paseaza in careu lui Hora, care trimite insa slab pe directia lui Arlauskis.

Min. 23: Ocazie pentru CFR! Andrei Vlad a fost aproape de o noua gafa. A iesit gresit din poarta insa Djokovic nu a reusit sa trimita mingea in plasa.

Min. 15: Ocazie pentru CFR! Campioana raspunde imediat si Boli trimite cu capul in bara.

Min. 14: Ocazie imensa pentru FCSB! O greseala in apararea campioanei a dus la o ocazie mare a lui Teixeira, care, din interiorul careului mic nu a reusit sa trimita balonul in poarta.

Min. 9: Ocazie mare pentru CFR! Paun ii livreaza o centrare lui Omrani, dar care, din alunecare, trimite pe langa poarta. Golul oricum nu ar fi contat pentru ca de la margine a fost ridicat faniolul, atacantul campioanei aflandu-se in offside.

Min. 3: Ocazie pentru CFR! Benzar il pierde pe Djokovic, care scapa spre poarta si trimite puternic, dar lovitura este respinsa in corner de Andrei Vlad.

A inceput meciul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *