FCSB a facut marele anunt

In ultima perioada s-a nascut o veritabila polemica pe seama echipei care ar putea evolua in Ghencea. Cei de la CSA sustin ca doar Steaua va avea posibilitatea sa joace acolo, Ministrul Sportului si « Peluza Nord Steaua » sustin faptul ca si FCSB ar putea evolua acolo. Pana nu demult, Gigi Becali s-a cam ferit sa spuna lucrurilor pe nume. Insa, acum, a rabufnit. Chiar daca sustine ca a vorbit deja cu echipa pregatita de catre Bogdan Vintila sa joace pe stadionul Arcul de Triumf, Becali a anuntat ca, in cele din urma, formatia sa va evolua pe noul stadion Steaua.

Gigi Becali sustine ca el are dreptul sa joace in Ghencea insa nu vrea sa se duca pentru a evita certurile. Insa suporterii echipei vor acolo insa ce ar putea el sa faca, nu vrea sa se bata cu cei de acolo. Asa este in Romania. Daca Talpan a ajuns sa vrea sa numeasca stadionul dupa el…

Te-ar putea interesa:  Atletico Madrid a reusit o victorie senzationala in fata lui Juventus

Gigi Becali sustine in continuare ca el nu vrea certuri. Insa, tot echipa lui este cea care va juca pe stadion. Tot FCSB va merge pe Ghencea. Se va numi Steaua in maxim 3-4-5 ani si vor veni inapoi toti suporterii pierduti deoarecei ei vor fi desfiintati.

Becali sustine cs FCSB este Steaua. Becali este de parere ca Steaua este echipa care a continuat traditia, in acest caz, FCSB. Cine a continuat, FCSB este cea care a continuat istoria, asta este Steaua. Pana si UEFA sustine acest lucru. Istoria o are continuitatea.

Gigi Becali sustine ca a platit impozite si a investit cateva milioane de euro in baza sportiva din Ghencea. Finantatorul FCSB este extrem de dezamagit de cum a fost tratat de Armata. S-au investit 5 milioane de euro in terenuri, in asfalt, parcari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *